Deputatul Marian Cruoșveanu, PNL, a vizitat 41 de localități din județul Constanța în ianuarie

marian crusoveanu

Luna ianuarie a fost una de vacanță parlamentară. În această lună, deputatul PNL Marian Crușoveanu a reușit să vizitez 41 de localități din județul Constanța.

„Prin aceste deplasări, am schițat principalele preocupări pe plan local, teme de interes și mai ales proiectele aflate în derulate. Din aceste discuții purtate, îmi voi pregăti agenda de lucru pentru noua sesiune parlamentară care va începe zilele viitoare. Șansa investițiilor va fi una crucială pentru dezvoltarea Constanței dar, în același timp, rețeta de succes pentru a depăși decalajele dintre regiunile României.”, a declarat acesta.

Parlamentarul liberal a salutat inițiative curajoase ale primarilor care reușesc să găsească soluții de finanțare pentru proiectele locale, chiar dacă există o provocare maximă din prisma fluctuațiilor preturilor la materialele de construcții.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

A murit după ce a coborât din mașină să dea o mână de ajutor la un accident

lun ian. 30 , 2023
Marius conducea pe autostrada A1, în județul Sibiu. În fața lui, mai multe mașini au fost implicate într-un accident. A coborât din propriul său autoturism și s-a dus să de o mână de ajutor, scrie ObservatorNews.ro. La un moment dat, s-a ferit de un Mercedes scăpat de sub control, care, […]

V-ar putea interesa și: