Deputatul Marian Crușoveanu a anunțat când va fi gata noul stadion din Constanța

Așa va arăta noua arenă

Compania Națională de Investiții (CNI) a lansat licitația publică privind proiectul tehnic, execuția lucrărilor și asistența tehnică în vederea construirii stadionului „Gheorghe Hagi” din Constanța, a anunțat deputatul PNL Marian Crușoveanu.

„Sunt în asentimentul celor care cred că realizarea proiectului va fi un vis împlinit al multor constănțeni iubitori de sport, dar mai ales de fotbal. Astfel, municipiul va deveni, din nou, o locație pe harta europeană unde se pot purta competiții sportive majore. Dacă execuția lucrărilor se va desfășura conform calendarului, la finele anului viitor vom vedea lumina nocturnei de la noul stadion.”, a precizat acesta.

„De asemenea, realizarea noului stadion la Constanța, precum și renovarea Cazinoului, construirea Sălii Polivalente, a Noului CET, a Spitalului Mama și Copilul, a Spitalului de Cardiologie și Oncologie, sunt o dovadă bună că, atunci când există voință politică ce transcende dincolo de agenda electorală a unor partide sau oameni, se pot realiza proiecte de interes major pentru constănțeni.”, a mai subliniat liberalul.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Un bătrân a murit călcat de tren

vin feb. 17 , 2023
Tragedie în județul Constanța. Un bătrân a murit vineri seară călcat de tren. S-a întâmplat între Eforie Nord și Eforie Sud. Medicii de la Ambulanță au intervenit pentru a acorda primul ajutor, alături de cei de un echipaj SMURD și unul al ISU stația Tuzla, dar nu au mai putut […]

V-ar putea interesa și: