Deputatul Marian Crușoveanu, apel la responsabilitate și unitate adresat lui Florin Cîțu și Ludovic Orban

Marian Crușoveanu, deputat PNL de Constanța, a transmis un mesaj public lui Ludovic Orban și lui Florin Cîțu. Un apel la responsabilitate.

„Domnule Cîțu, domnule Orban, în aceste momente de criză sanitară, România are nevoie de un PNL puternic, rațional, responsabil și mai ales unit!

Domnule Cîțu, vă revine, atât dumneavoastră, cât și altor lideri de la centru, misiunea de a încerca, cel puțin, reconcilierea taberelor din PNL, pentru a da României un guvern stabil, care să ajute țara să depășească multiplele crize prin care trece astăzi.

Domnule Orban, plecarea din grupul parlamentar al PNL nu este o soluție serioasă și responsabilă. PNL are nevoie de o voce critică, din interiorul partidului, nu din afara sa. Căci în afara PNL sunt destui adversari. În plus, gândiți-vă că vocea tuturor celor care au făcut „partidulețe” parlamentare peste noapte, au contat doar atât timp cât au fost în Parlament. Vă dau doar 3 exemple din ultimii ani: Oprea, Tăriceanu, Ponta. În loc să căutați fărâmițarea PNL, fiți acel lider care are tăria de caracter și poate trece peste un moment greu, atât pentru PNL, dar mai ales pentru România. Valul 4 al pandemiei a paralizat sistemul medical, România trecem prin de criză de proporții. Este simplu să aruncam „carcasa” atunci când nu ne convine dar avem responsabilitatea să scoatem România din această situație dificilă indiferent de costul electoral, cu un PNL unit, alături de români și mai puțin cu ochii pe sondaje.”, spune liberalul constănțean.

Marian Crușoveanu s-a adresat și celor de la centru care, zilele acestea, continuă să alimenteze și să prelungească împărțirea PNL-ului între buni și răi.

„Logica de tribalism, de canibalism și de narcisism politic ne duce direct pașterea lui Platon. Vă rog, opriți-vă! Adversarul nostru este pandemia!”, a conchis deputatul.

Puteți urmări știrile Constanța 100% și pe Facebook, și pe Google News.

energia residence
sprijina-jurnalismul-independent

Un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.