Deputatul Marian Crușoveanu, mesaj de mulțumire adresat jurnaliștilor

Deputatul Marian Crușoveanu, mesaj de mulțumire adresat jurnaliștilor

Deputatul PNL Marian Crușoveanu a transmis mesaj de mulțumire adresat jurnaliștilor, astăzi, de Ziua Internațională a Presei. Parlamentarul a subliniat importanța acestora mai ales în această perioadă complicată.

Iată ce spune:

„Dragi jurnaliști constănțeni,
Astăzi, de #ZiuaLibertățiiPresei, vreau să vă mulțumesc pentru toată activitatea, efortul, curajul depuse în acești ani în care pandemia ne-a ținut departe de viața normală, în timp ce voi v-ați aflat în linia întâi, încercând să aduceți informații de care să beneficieze cetățenii și care să informeze opinia publică.

Nu este niciun fel de măgulire, ci acesta este adevărul, în slujba căruia luptă presa în sistemele democratice consolidate. Ați demonstrat că sunteți o putere de care trebuie ținut cont mereu, pentru că responsabilitatea informațiilor distribuite de voi publicului larg este un scut, o protecție pentru cetățeni.

Știu că vă confruntați cu multe provocări, însă cu toții avem obligația – atât noi, oamenii politici, dar mai ales voi, jurnaliștii – de a lupta cu profesionalism în combaterea formelor de fake news, dezinformări, manipulări, care pot duce la tensiuni, atât sociale, cât și politice.

După pandemie, a venit un război la granița țării noastre, iar rolul vostru devine și mai pronunțat în a disemina și a filtra informațiile cu precizie, pentru ca opinia publică să beneficieze de informații corecte și obiective.

Vă urez la mulți ani vouă, jurnaliștilor constănțeni, cu gândul ca libertatea de exprimare să reprezinte lupta pentru adevăr, în sprijinul opiniei publice!”

Zen Residence
energia residenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Rompetrol a fost atacat din nou de hackeri

Tue May 3 , 2022
În cursul zilei de ieri, serviciul Fill & Go Manager a înregistrat o serie de disfuncționalități tehnice, pe fondul unui atac cibernetic de tip DDoS (Distributed Denial-of-Service) care a afectat acccesul extern pe platforma companiei Rompetrol Downstream. Toate sistemele vizate de atac au fost restaurate în cursul serii și s-au […]
rompetrol