Deputatul Marian Crușoveanu, PNL: Amânarea nejustificată a legii care prevede desființarea taxei pentru traversarea podului de la Fetești ar putea avea un efect negativ asupra coaliției

Taxa pentru traversarea podului de la Fetești a fost anulată cât timp s-au executat lucrări, dar de vineri va fi reintrodusă. Deputatul Marian Crușoveanu, PNL, le cere parlamentarilor PSD „să fie mai vocali și să susțină interesul regiunii noastre”, adică renunțarea la această taxă.

„Când statul trebuie să încaseze bani, se întâmplă și miracole. Lucrările de reabilitare a podului, pe brațul Borcea, au fost finalizate într-un timp extrem de rapid. Este o veste îmbucurătoare pentru toți cei care trec pe această porțiune de drum, mai ales acum, vara, când litoralul românesc este punctul de fierbere al României. Şi cum un miracol nu ține „mai mult de 3 zile”, o dată cu terminarea lucrărilor, CNAIR a anunțat că taxa de pod, suspendată temporar, va fi plătită din nou, începând cu data de 14 iulie. Am atras atenția, la momentul suspendării temporare, că este o soluție doar cu jumătate de măsură, care nu rezolvă nimic în esență, ci doar amăgește.”, a scris acesta, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Deputatul liberal consideră că astăzi nu putem vorbi de patriotism economic atât timp când dobrogenii sunt discriminați și antreprenorii români din regiune plătesc această taxă de pod.

„Amânarea nejustificată a legii care prevede desființarea acestei taxe ar putea avea un efect negativ asupra coaliției, dar mai ales asupra Guvernului României. De aceea, îi invit pe parlamentarii din Dobrogea, dar mai ales pe cei din PSD, să fie mai vocali și să susțină interesul regiunii noastre.”, a atras atenția Marian Crușoveanu.

Recomandare: PSD ține cu dinții de taxa pentru traversarea podurilor peste Dunăre. Organizația din Constanța, ignorată


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

România, performanță istorică la Olimpiada Internațională de Matematică

mie iul. 12 , 2023
Olimpicii români au obținut 5 medalii de aur și una de argint la Olimpiada Internațională de Matematică 2023 din Japonia. O performanță pe care mulți au catalogat-o drept istorică. Astfel, România ajunge pe locul 1 în Europa și pe locul 4 în lume, după China, Statele Unite și Coreea de […]

V-ar putea interesa și: