Deputatul Marian Crușoveanu și viceprimarul Ionuț Rusu, de vorbă cu tinerii liberali

Deputatul Marian Crușoveanu s-a întâlnit ieri cu tinerii din PNL Constanța, întâlnire inițiată sub umbrela cafenelei liberale.

„A fost un prilej prin care atât eu, cât și colegul meu, viceprimarul municipiului Constanța, Ionuț Rusu, am putut împărtăși din experiența dobândită în administrația publică locală și am putut răspunde la toate întrebările și curiozitățile pe care le-au avut colegii noștri mai tineri.

Astfel, am putut povesti și despre activitatea parlamentară și i-am încurajat, totodată, pe fiecare în parte, să se implice în viața comunității, în acțiunile partidului, pentru că fiecare experiență dobândită este o formă prin care învățăm ceva. Îi încurajez pe tinerii din PNL să continue cu astfel de întâlniri cu oameni din toate sferele vieții publice, căci pot fi un mod de inspirație și de sprijin pentru acțiunile viitoare.”, a descris acesta întâlnirea, pe pagina sa de Facebook.

Liberalul spune că a fost o întâlnire extrem de dinamică, cu foarte multe întrebări, „ceea ce arată că generațiile tinere caută răspunsuri, au frământări, iar viața politică este de interes pentru ei.”


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Se oprește apa în localitățile Culmea, Oituz și Mihail Kogălniceanu

lun iun. 12 , 2023
În vederea executării lucrărilor de racordare la sistemul centralizat a noilor conducte de alimentare cu apă, se va întrerupe furnizarea apei după cum urmează:               Luni – 12 iunie 2023, ora 20.00, până marți – 13 iunie 2023, ora 14.00.               Luni – 19 iunie 2023, ora 20.00, până marți […]

V-ar putea interesa și: