Deputatul PNL Marian Crușoveanu demască populismul USR Plus și are câteva întrebări foarte bune pentru Dacian Cioloș

Primarii, indiferent de culoarea politică, au nevoie de sprijin guvernamental pentru dezvoltarea rețelelor de drumuri, de apă potabilă, canalizare și gaze, spune parlamentarul PNL Marian Crușoveanu.

„În România, în județul Constanța, încă există comunități abandonate, la care apa, canalizarea, asfaltul nu ajung. Cu alte cuvinte, elementele care definesc Europa Occidentală sunt încă departe. Aceste comunități abandonate, satul românesc, zonele rurale, merită un trai mai bun, iar pentru acestea, sprijinul guvernamental este unul hotărâtor. Programul de Investiții „Anghel Saligny” este puternic atacat, pe toate fronturile, de către reprezentanții USR, care jignesc primarii din toate partidele și oamenii care trăiesc în mediul rural.

Mă surprinde faptul că de acest val au fost luați și reprezentanții #USRConstanța, care vorbesc despre furtul banului public, prin acest program, astfel insultându-i pe toți primarii din #județulConstanța, fapt care, din perspectiva mea, este doar o „manțocărie electorală, marca USR”.”, a declarat Marian Crușoveanu, printr-o declarație pe pagina sa de Facebook.

Marian-Crusoveanu
Marian Crușoveanu

Acesta îi invită să deschidă Anuarul Statistic al județului Constanța, pe anul 2020, unde vor găsi suficiente informații de aflat despre lipsurile/nevoile județului Constanța (rețeaua de gaze, conectarea la apă, cabinete medicale, grădinițe, drumuri etc.).

„Totodată, dacă tot vorbesc despre furt și se ascund în spatele tastaturii și al rețelelor de socializare, îi invit să pună pe hârtie aceste declarații și să le ducă la organele abilitate ale statului. Astfel, acest mod de comportament în spațiul public denotă doar o ”miștocăreală de cartier” a unora care abuzează vremelnic de funcții și demnități publice.”, mai spune liberalul.

Marian Crușoveanu a subliniat cănăvodărenii încă așteaptă proiectul metroului suspendat, măcar pe hârtie, că, de altfel, „este doar o promisiune neonorată, adică o minciună gogonată, iar minciunile reprezintă doar un furt de credibilitate.”

„Trecând peste acest fapt, acest comportament public al USR este total neserios, având în vedere că în județul Constanța, în special primarii #PNL au demonstrat credibilitate în accesarea de fonduri europene și în dezvoltarea comunităților locale. Mă aștept la mai multă responsabilitate a reprezentanților USR în cuvintele rostite, pentru că populismul are picioare scurte.

Având în vedere faptul că, în cursul zilei de astăzi, #DacianCioloș se află la Constanța, poate la întâlnirea cu presa îi vor fi adresate câteva întrebări legat de modul neserios prin care USR Plus atacă, atât programul guvernamental Anghel Saligny, cât și primarii din toată țara:

Atunci când era sprijinit de PNL pentru Ministerul Agriculturii, PNL nu era un partid vechi, de primari baroni locali care furau?

Când făcea plăți, în calitate de prim-ministru, pentru PNDL 2, alături de Vasile Dîncu, primarii nu mai furau?

Când PNL îl susținea în funcția de prim-ministru, iar primarii făceau campanie pentru el, atunci nu erau hoți?

P.S. Lăsați populismul acesta ieftin, că în urma acestei atitudini nu rămâne nimic! În linkul de mai jos, doar un exemplu de proiecte finanțate, prin PNDL. În total, sunt 151 de proiecte finanțate.”, a conchis Marian Crușoveanu.


energia residence
sprijina-jurnalismul-independent

Leave a Reply

Your email address will not be published.