Deputatul PRO România, Mircea Titus Dobre: „Trebuie să oprim distrugerea țării!”

mircea-dobre-pro-romania-constanța

Fostul ministru al Turismului, Mircea Titus Dobre, actualmente candidat pentru un nou mandat la Camera Deputaților, trage un semnal de alarmă referitor la situația economică și socială în care se află România.

„Tot ce am spus, atât eu, cât și colegii mei, din martie până acum, se adeverește. România intră în colaps, din cauza măsurilor proaste pe care le-a luat actualul guvern. Victor Ponta a plecat de la guvernare lăsând un deficit bugetar de 5 miliarde de lei – adică 1,47% din PIB -, iar astăzi am ajuns la 97 de miliarde de lei, peste 9% din PIB și asta doar în 5 ani. Avem o scădere economică de 4,2% în 2020. Trebuie să oprim distrugerea României!”, spune deputatul.

Mircea Dobre mai arată că nu se poate justifica această problemă gravă prin faptul că a fost greu de gestionat situația în pandemie, pentru că România este pe ultimul loc în UE, din punct de vedere economic.

„Situația este foarte gravă. Barometrul European arată că 55% dintre români spun că actuala criză deja le-a afectat veniturile. Suntem pe locul 2 în UE, din acest punct de vedere, după Cipru, cu 57%. Spania și Grecia sunt tot la 55%. Bulgaria e pe locul 3, cu 53%. Danezii sunt cel mai puțin afectați, cu 17%. La noi, doar 11% dintre români spun că veniturile nu le vor fi afectate de criză, iar măsura pe care o pregătește PNL, pentru reducerea deficitului bugetar uriaș, pare a fi din nou tăierea salariilor, a pensiilor, dar și un val de concedieri.”, mai spune Mircea Titus Dobre.


Comandat de Partidul PRO România – Filiala Constanța

Executat de Constanța 100%

CUI mandatar financiar coordonator: 11200008

Zen Residence
energia residenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Experți americani: „Mai mult de 50% din infectările cu Covid-19 sunt transmise de oameni care nu prezintă niciun fel de simptome”

Sat Nov 21 , 2020
Cele mai multe infectări cu coronavirus sunt transmise de oameni care nu au niciun fel de simptom, spun experții de la Centrul pentru Prevenirea și Controlul Bolilor (CDC) din SUA, citați de CNN. Este unul dintre motivele pentru care purtarea unei măști este foarte importantă. „CDC și alții estimează că […]
masca