Deputatul USR Stelian Ion cere ABROGAREA legii recursului compensatoriu

ion stelian, usr
Stelian Cristian Ion, președinte USR Constanța

Deputatul USR de Constanța Stelian Ion, de profesie avocat, cere în parlament abrogarea legii recursului compensatoriu. Acesta spune că a redactat deja un proiect de lege în acest sens.

„Umblă Moartea liberă pe străzi, eliberată de Dragnea și Nicolicea, iar noi stăm cu mâinile-n sân! Am redactat deja Legea pentru abrogarea monstruosului „recurs compensatoriu”. Astăzi îi dăm forma finală și o depunem la Parlament. Sper să găsim pe cineva pe la secretariat… Ca să fie clar: propunerea a venit de la guvern cu un filtru judiciar, era o formă a liberării condiționate, dar a fost măcelărită de Nicolicea în Camera Deputaților. Ne-am opus, am încercat să o îmblânzim cu amendamente, am atacat-o la CCR, dar degeaba. A ieșit o lege criminală, dar „constituțională”. Dacă vrem să nu mai moară oameni nevinovați, trebuie să o abrogăm în regim de urgență! Da, în cazul ăsta ar trebui dată o OUG de abrogare pentru că este ditamai urgența: mor oameni, sunt violate femei, sunt tâlhăriți românii pe stradă de infractori eliberați înainte de termen, fără discernământ.”, a declarat Stelian Ion.

Deputatul a făcut o precizare:

„Dacă era după UDMR, în loc de 6 zile, infractorii primeau un „cadou” de 9 zile reduse la fiecare 30 executate! Cetățeni români de etnie maghiară, de asta i-ați votat pe indivizii ăștia? Să-i scoată pe criminali să ne omoare pe străzi?!”

Recent, un bărbat eliberat pe baza recursului compensatoriu, închis pentru crimă, a ucis un tânăr, în urma unei altercații. Detalii mai jos.

Cristian Hagi


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ofertă specială la Maurer Residence Constanța: reduceri de până la 5.000 de euro

lun ian. 14 , 2019
Maurer Residence Constanța v-a pregătit o ofertă specială valabilă pe tot parcursul lunii ianuarie. În funcție de modalitatea de plată, reducerile ajung la 5.000 de euro! Cea mai mare reducere este acordată celor care vor să cumpere un apartamente cu plata integrală. dacă aveți toți banii pentru un apartament nou, […]

V-ar putea interesa și: