Derapaj periculos al unui parlamentar AUR. Îl numește pe primar „câine senil”

Cei de la AUR s-au făcut remarcați în politică prin limbajul contondent. O exponentă a curentului a fost deputata Șoșoacă, care nu mai face, scuzați cacofonia, parte din partid.

Învățăturile sale au fost însușite însă de discipoli și duse mai departe. Joi, într-o postare pe Facebook, deputatul Dumitru Aurel Focșa a avut un derapaj verbal, numindu-l pe primarul Constanței „câine senil”.

A avut și un derapaj de logică. A îndemnat lumea să demonstreze „în fața Prefecturilor din județ”, deși un județ are o singură prefectură.

„Blocarea Arhiepiscopiei Tomis de către primăria neo-marxistă a lui Cîțu – Chițac! Guwernul lui Werner Iohannis face legea doar contra națiunii! Ieșiți în stradă să demonstrăm în fața Prefecturilor din județ in ziua duminica, 21 noiembrie 2021. La Constanța vom fi la ora 16.00 toți cei care vreți să protestanți contra Certificatului Verde. Constanța s-a săturat de acest “câine senil” care chinuie constănțenii!”, este mesajul său.

Un astfel de limbaj plin de ură nu poate aduce nimic bun. E drept, la un limbaj lipsit de politețe a apelat și Asociația Constanța Altfel, înainte de alegeri. Pe pagina sa de Facebook, fostul primar a fost numit și jignit în fel și chip. Uneori, cine seamănă vânt culege furtună.

Iată ce spune Valeriu Nicolae, activist, jurnalist, scriitor, cetățeanul european al anului 2013, despre deputatul Focșa.

„Domnul Dumitru Viorel Focșa are un CV de poveste. Mai degrabă coșmar decât poveste. Omul scrie că a terminat o facultate, dar nu știm când. În mod ciudat, a fost angajat electromecanic și tehnician de bord, meserii care indică absența unei licențe de inginer, așa cum se prezintă domnia sa. Scrie că a fost “self-employer” o chestie care sună super haios în engleză. Un fel de angajatorul meu. Termenul corect este self-employed. Zice că a fost și administrator de firmă în Canada, dar nu știm firma. Între 2006 și 2012 a fost administrator la o altă firmă secretă. Am găsit firma, este, bineînțeles, una care a tras o țeapă de 40.000, căci doar cinste și patriotism la AUR. Firma, radiată, desigur, a avut intr-un singur an un profit de 800 de EUR, în rest a fost pe profit negativ (15.752 RON în 2006, 20.250 RON în 2007, 2.181 RON în 2008 și 3.451 în 2009). Din 2010 până în 2012 a lucrat pentru altă firmă, și ea radiată. În 2011, firma cu doi asociați a avut un rulaj de 4 RON pe zi – o dovadă de succes antreprenorial. De fapt, media rulajului firmelor domnului Focșa, între 2006 și 2012, a fost sub 16 EUR pe zi (rulajul include toate cheltuielile cu contabilitate, utilaje, transport, taxe, combustibil, chirie, salarii angajați), ceea ce implică că marele antreprenor Focșa a câștigat, în cel mai bun caz, nu mai mult de 5 EUR pe zi timp de 7 ani de “afaceri”.

Din 2012 lucrează pentru alte firme, și ele secrete, până în 2020. Mai pe scurt, parlamentarul partidului celui mai cinstit din gură, în ultimii 20 de ani, a lucrat, conform CV-ului, la secret. Înainte de a intra în Parlament făcea, după cum declară, 27.000 USD, pe an adică mult, mult mai puțin decât primește ca deputat. S-a sacrificat pentru țărișoară!”

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogea6 thoughts on “Derapaj periculos al unui parlamentar AUR. Îl numește pe primar „câine senil”

  1. A spus omul ‘senil’ nu steril :))… Cred ca e o mica diferenta. Si nu cred ca greseste foarte mult in afirmatie.

  2. Mârlănia pentru cei de la AUR este la rang de virtute.Este adevărat că din COADĂ DE CÂINE nu se face MĂTASE.

  3. declaratiile oficiale false nu sint pedepsite ? derapaj este atunci cind te abati de la o linie normala .In cazul aur aceasta linie este permanent deraiata Asta este normalitatea lor Partea proasta este ca inca sint fraieri care pun botul la ei ca sa nu mai vorbim de activitatile lor pro ruse sub masca patriotismului romanesc AUR = agentura sovietica destabilizatoare dovedita Cine ii admira le fac jocurile si implicit lovesc in statul roman

  4. O nulitate!!! Si-a cumparat diploma de “telectual” de la fabrica de diplome UMC…

  5. Ultima la care a lucrat ca ofiter electrician este Oldendorff Carriers, din Germania. Aici, desi in CV spune ca: “LA FIECARE LOC DE MUNCA MI-AM LASAT AMPRENTA PRIN COMPETENTELE MELE ORGANIZATORICE DÂND DOVADÃ DE DISCIPLINÃ, METICULOZITATE SI SPIRIT ORGANIZATORIC”, a facut exact invers. Ca meserie e un ZERO absolut, iar ca membru de echipaj cauta permanent dezbinare…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Horia Tecău pune punct unei cariere formidabile. „Sunt recunoscător.”

Thu Nov 18 , 2021
Constănțeanul Horia Tecău, 36 de ani, a anunțat astăzi că pune punct carierei de tenismen. „Sunt copleșit de o mulţime de emoţii acum. Sunt recunoscător. Pentru călătorie, pentru ceea ce am trăit şi pentru oamenii pe care i-am întâlnit pe parcurs. Sportul a fost locul meu de joacă, clasa mea, […]
Horia Tecău