Deșeuri auto din America, descoperite în Portul Constanța

Comisarii Garzii Nationale de Mediu – Comisariatul Judetean Constanta, impreuna cu reprezentanti ai Garzii de Coasta, ANAF –Birou Vamal Constanta Sud Agigea, OPC si RAR au verificat, pe 17 noiembrie, continutul unui container cu aproximativ 600 bucati de casete de directie second-hand, provenienta SUA.

Destinatia acestor casete de directie, declarate second-hand era o societate din Romania.

S-a constatat ca piesele auto second-hand provin din dezmembrari auto, unele dintre ele fiind deteriorate, acestea fiind in realitate deseuri provenite din vehicule scoase din uz.

Setul de documente vamale prezentate nu continea anexele prevazute de Regulamentul 1013/2006 pentru efectuarea transferului de deseuri.

GNM – CJ Constanta a dispus interzicerea introducerii pe piata a deseurilor si returnarea acestora catre expeditor.

Vă recomandăm și:


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Poliția Locală Constanța a confiscat aproape 1,6 tone de fructe și legume de la vânzători ambulanți

joi nov. 18 , 2021
Pentru a descuraja comerțul ambulant, polițiștii locali din Constanța derulează permanent acțiuni în preajma piețelor și sancționează persoanele care vând fructe, legume sau alte obiecte în afara piețelor, pe trotuare sau din mașini.  De la începutul lunii noiembrie și până în prezent, agenții Direcției Generale Poliția Locală au aplicat amenzi […]

V-ar putea interesa și: