Despre haosul imobiliar din Constanța. Cum s-a ajuns aici

Se construiește haotic în Constanța, spre disperarea multor constănțeni. Cine este de vină? Cum s-a ajuns aici?

Aflați în ediția de astăzi a emisiunii Punctul pe i, difuzată de Tomis TV. Cu exemple, desigur. Și cu unul pozitiv, semn că, dacă se dorește, se poate.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

România a cheltuit pentru apărare doar 1,6% din PIB, deși președintele Iohannis a promis 2,5%

vin mart. 22 , 2024
România a cheltuit în 2023 pentru apărare doar 1,6% din PIB, potrivit unui raport oficial al NATO, citat de TVR Info. Procentul este unul mult mai mic decât promisiunea făcută de președintele Klaus Iohannis, de 2,5% din PIB. Cu acest nivel al cheltuielilor, România se situează sub media NATO de […]
klaus iohannis

V-ar putea interesa și: