Despre noi

Motto: „Jurnalismul înseamnă să publici ceea ce alți oameni nu vor să publici. Restul înseamnă relații publice”. Orson Wells.

Constanța 100% este un ziar online care se bazează pe declarația de mai sus a lui Orson Wells.

Publicația a fost înființată în anul 2015 și de atunci a prezentat, echidistant, cele mai importante evenimente din județul Constanța, dar nu numai. Știrile de care aveți nevoie.

Suntem o echipă dinamică, tânără, dar cu experiență, care nu depinde de nimeni.

Aici puteți citi știri și informații din toate domeniile importante pentru viața noastră de zi cu zi, dar și editoriale și anchete și investigații în exclusivitate. Aici veți găsi informații despre cum arată orașele noastre și ce fac primarii și consilierii locali pentru ele. Informații, fotografii și clipuri video din Constanța reală, nu cea văzută de politicieni. Apropo, scriem și despre politică și politicieni, dar numai atunci când lucrurile pe care le fac nu sunt numai pentru imaginea lor, ci pot influența și viața noastră. De asemenea, la noi puteți urmări reportaje și interviuri video de la cele mai importante evenimente din Constanța.

Credibilitatea este ceea ce ne dorim cel mai mult și ceea ce vă oferim în fiecare zi. Știri de care aveți nevoie, prezentate într-o manieră echilibrată, fără exagerări, fără derapaje.

Echipa este coordonată de jurnalistul Cristian Hagi (foto), cu o experiență de 20 de ani în presa locală și națională.

cristian hagi

Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.