Despre primari și superstaruri, în editorialul din România liberă

Editorial RL

Am mai publicat opinii în România liberă, pe lângă articolele de zi cu zi, dar niciodată un editorial. Niciodată până vinerea trecută 🙂 Este un moment important pentru un ziarist, de aceea îmi permit să mă laud puțin aici cu el.

Mai important însă mi se pare mesajul acestuia, care, cred, dacă ar fi respectat de aleșii locali ar face ca viața noastră, a tuturor, să fie mai bună.

Le mulțumesc pentru încredere colegilor de la RL.

Dacă sunteți curioși, puteți citi textul aici: Când nu vor mai fi primarii superstaruri.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ați comandat un produs pe internet și nu a mai ajuns? Cea mai nouă modalitate de hoție

sâm ian. 9 , 2016
Mai mulți constănțeni au comandat diverse produse pe internet, dar nu le-au mai primit. În ultimele zile au existat patru reclamații în acest sens. Astfel, la data de 29 decembrie 2015, reprezentantul unei firme de curierat din Constanța având de livrat un colet către o persoană din localitatea Valu lui […]

V-ar putea interesa și: