Deszăpezirea, mai grea din cauza șoferilor decât a vremii

Imagini de pe DN 22, intersecție cu DC 86. Sursa foto: ISU Dobrogea
Imagini de pe DN 22, intersecție cu DC 86. Sursa foto: ISU Dobrogea

Dat fiind avertizarea meteo cod portocaliu emisă de A.N.M., sub incidența căreia se află județele Constanța și Tulcea, azi, 27 ianuarie 2021, până la ora 21:00, Direcția Regională de Drumuri și Poduri Constanța și-a mobilizat toate resursele umane și tehnice și acționează pe drumurile naționale cu autoutilaje de deszăpezire și material antiderapant acolo unde cantitățile mari de ninsori căzute și viscolul care reduce mult vizibilitatea îngreunează sau chiar blochează circulația rutieră.

Condițiile meteo nefavorabile au determinat închiderea tuturor drumurilor naționale din județul Constanța, cu excepția DN 39 și Autostrăzile A2 și A4, iar ISU Dobrogea a emis chiar o avertizare RO ALERT în acest sens, ca locuitorii să nu părăsească localitatea.

„Din păcate, trebuie să menționăm că intervențiile echipelor D.R.D.P. Constanța au fost mult îngreunate nu doar de condițiile meteo nefavorabile, ci și de indisciplina participanților la trafic, care prin acțiunile lor periclitează siguranța deservenților utilajelor, dar și a oamenilor legii. Facem un apel la conducătorii auto să nu încurce acțiunile de deszăpezire ale utilajelor și să respecte indicațiile poliției rutiere tocmai pentru a ajuta la reluarea circulației rutiere.”, au anunțat reprezentanții DRPD Constanța.

Dacă v-a plăcut acest articol, puteți urmări Constanța 100% pe Facebook printr-un Like mai jos:
energia residence
Constanta-financiara-sigla-jpg

Un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.