Detalii cutremurătoare despre cum a fost ucisă femeia din chioșcul Cuget liber

tanara injunghiata

Adriana Farcaș, de 33 de ani, a fost ucisă ieri seară, într-un chioșc Cuget liber din zona Delfinariu, de o persoană care nu a fost încă depistată.

Un martor ocular ne-a povestit în dimineața aceasta cum s-a întâmplat.

”Sunt încă tulburat de ceea ce a văzut. S-a întâmplat chiar în fața mea. Am văzut cum individul a lovit-o pe femeie cu cuțitul de mai multe ori, în zona pieptului. Era cam ora 22.00, femeia închidea și se pregătea să plece acasă. Acolo sunt agenții a trei firme de pază. Numai unul dintre ei a încercat să intervină, când era însă prea târziu. Femeii de la chioșcul Telegraf de peste drum, când a auzit ce s-a întâmplat, i s-a făcut rău și a leșinat”, a spus martorul.

Acesta a mai spus un lucru foarte interesant. În opinia sa, este vorba despre două persoane: atacatorul și încă unul care stătea în apropiere, într-un gang de lângă blocuri. Cei doi au fugit imediat după ce au dat atacul.

 


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Atacurile împotriva lui Valentin Vrabie și pilda fulgilor de pernă

sâm mai 28 , 2016
O frumoasă pildă, întâlnită în mai multe religii, ne învață o frumoasă lecție. O femeie care bârfește îi cere sfatul unui preot, pentru că vrea să se căiască. Preotul îi spune: ”Ia o pernă plină cu fulgi, du-te pe o clădire înaltă, taie perna și aruncă fulgii în aer”. Zis […]

V-ar putea interesa și: