Detalii despre cel mai recent deces din cauza coronaviruslui în Constanța

În ultimele 24 de ore, un nou deces din cauza coronavirusului s-a înregistrat în județul Constanța.

Este vorba despre o femeie de 78 de ani, care a murit la Spitalul de Boli Infecțioase din municipiul Constanța. Aceasta avea comorbidități: hipertensiune arterială, cardiopatie ischemică, astm bronșic.

Este decesul cu numărul 45 înregistrat în județul Constanța de la izbucnirea epidemiei.

Citește și: 1.298 de cazuri noi de coronavirus. 41 în județul Constanța


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Garda de Coastă: tranzitul de persoane la frontieră a scăzut de aproape 4 ori

mie sept. 2 , 2020
Garda de Coastă a organizat o conferință de presă în care a prezentat bilanțul activității pe parcursul anului în curs. REALIZĂRI ÎN DOMENIUL DE COMPETENŢĂ: Activitatea desfăşurată la nivelul Gărzii de Coasta s-a încadrat în criteriile de eficienţă prevăzute de standardele în vigoare, conform Regulamentului de Organizare şi Funcţionare, asigurându-se […]
garda de coasta

V-ar putea interesa și: