DEZASTRU în Mamaia Nord. Primarul Chelaru s-a ASCUNS din nou de PRO TV

florin chelaru
Florin Chelaru se ascunde de PRO TV de mai mult timp

E dezastru în zona Mamaia Nord, care aparține de Primăria Năvodari. Se construiește haotic, fără să se respecte legea, iar mulți dintre turiștii care ajung aici sunt disperați din cauza zgomotului de la construcțiile din jur. Pro TV a punctat aceste lucruri într-un foarte bun reportaj. Primarul Florin Chelaru a refuzat, din nou, să stea de vorbă cu jurnaliștii.

„Potrivit reglementărilor în perioadă mai – septembrie, în această zonă pot fi executate doar lucrări sezoniere urgente sau cele contractate din fonduri externe. ”Inspectorul Pro” a surprins toate aceste nereguli sub ochii autorităţilor. Întreaga zonă din nordul staţiunii Mamaia până la intrarea în oraşul Năvodari s-a transformat într-o uriaşă afacere imobiliară în care unii constructori au îngropat orice urmă de respect pentru turişti. Nu vom vorbi însă despre cum au ajuns aceste terenuri pe mâna investitorilor. Sau despre cum au primit autorizaţiile de construire. Ci despre calvarul turiştilor, care sunt nevoiţi să-şi facă vacanța în praf şi zgomot, printre strigătele muncitorilor sau huruitul macaralelor.”, spun jurnaliștii de la Pro TV.

„Am venit pentru prima oară cu familia, din Polonia. Am ales România pentru că avem de parcurs aceeaşi distanță ca până în Croaţia, doar că acolo este foarte aglomerat. Şi ne place aici: spre deosebire de Croaţia, aveţi plaje cu nisip, iar marea este foarte bună pentru copii. Doar că a fost o problemă să ne odihnim: ne-am trezit în fiecare zi la 6 dimineaţa din cauza construcţiilor. Prietenii noştri care au stat la 2 kilometri distanţă au avut aceeaşi problemă. Mai mult, lor le-a fost greu să meargă din cauza mizeriei.”

Turist din Polonia

Deşi avem legi care îi obligă pe dezvoltatori să ia măsuri – astfel încât să protejeze omul şi mediul – puţini sunt cei care le aplică. Totul se petrece sub ochii autorităţilor care sunt incapabile să facă ordine în acest haos. Sau nu vor, mai spune Pro TV.

Edilul Florin Chelaru care şi-a făcut un obicei din a se ascunde de echipa “Inspectorul PRO”. Aceasta a stat la pândă douăă ore. Primarul a refuzat să stea de vorbă.

Știrea poate fi citită AICI.

Vă recomandăm și:

Pădurea inventată de pe lacul Siutghiol
ABSURD 16 oameni taie panglica unei treceri de cale ferată în Năvodari
Manele pe mulți bani publici în Năvodari
Primăria Năvodari îi ia la mișto pe locuitorii care-și permit să-i critice activitatea
Caz incredibil la Năvodari: au intabulat pământul de sub apă și apoi au cerut un munte de bani
Jaful din Constanța și Năvodari, la „România, te iubesc!”. Primarul Decebal Făgădău îi ia la mișto pe jurnaliștii Pro TV

energia residence
sprijina-jurnalismul-independent

Leave a Reply

Your email address will not be published.