Dezvoltator imobiliar amendat de Garda de Mediu pentru munți de gunoaie

Controalele Gărzii de Mediu Constanta sunt în plină desfasurare la șantierele de construcții din județ.

Zilele trecute s-a controlat un santier din municipiul Constanta, din zona strazii Eliberarii, unde se realizeaza un proiect imobiliar D+P+11Etaje. In incinta organizarii de santier zac pe sol mormane de deseuri din constructii (pamant, spartura BCA), amestecate cu deseuri reciclabile din plastic, carton, lemn, etc. Constructorul nu a amenajat spatii dotate cu containere pentru colectarea separata a deseurilor, nu a tinut evidenta deseurilor generate si nu a luat masuri privind transportul, valorificarea sau eliminarea deseurilor catre societati autorizate.

„Societatea a primit doua amenzi in valoare totala de 67.500 lei si o lista de masuri pentru conformarea cu prevederile legale in vigoare.”, au transmis reprezentanții Gărzii de Mediu.

Potrivit pozelor trimise de instituție, este vorba despre Calipso Residence.

Firma a avut în anul 2021 o cifră de afaceri de 4.182.996 lei, un profit de 443.683 lei și datorii totale de 12.277.567 lei. Calipso Residence SRL este controlată de Nicolae Mandan și BASCONSLUX SRL, unul dintre cei mai mari investitori din Republica Moldova în România. Societatea îl are ca adminsitrator pe Yucetas Nusret, născut în Turcia, acum cetățean român.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Bunicul, fiica și nepotul au decedat într-un alt accident rutier pe „drumul morții”

lun mai 22 , 2023
Doi adulţi şi un copil au murit într-un accidentul rutier produs, luni, pe DN2 (E85), în localitatea Secuieni, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Neamţ. Tragedia vine după ce, ieri, doi soți în vârstă de 28 de ani au murit pe același drum. „Victimele erau în acelaşi autoturism”, […]

V-ar putea interesa și: