Dezvoltatorul imobiliar care a fost reprezentat de avocata Felicia Ovanesian a pierdut procesul cu Primăria Constanța

bloc strada zorelelor
Blocul de pe strada Zorelelor din Constanța

Dezvoltatorul imobiliar reprezentat de avocata Felicia Ovanesian, care a construit un bloc pe strada Zorelelor, a pierdut procesul cu Primăria Constanța.

Firma Metalica Pro Vest SRL a cerut autorizație pentru locuințe sociale, apoi a vrut să le transforme în hotel. Primăria Constanța, condusă atunci de Decebal Făgădău, s-a opus. Investitorul a apelat la serviciile avocatei Felicia Ovanesian pentru a da în judecată Primăria Constanța. Detalii puteți citi AICI.

Iată soluția, pe scurt, dată de Tribunalul Constanța:

„Tip solutie: Respinge cererea
Solutia pe scurt: Respinge excepția inadmisibilității capătului de cerere având ca obiect ANULAREA CERTIFICATULUI DE URBANISM NR 2446/16.07.2019, invocată de pârât pe cale de întâmpinare. Respinge cererea formulată de reclamanta METALICA PRO VEST SRL, în contradictoriu cu pârâtul PRIMARUL MUNICIPIULUI CONSTANŢA, ca nefondată. Admite cererea de intervenție accesorie formulată intervenienții RACU IANUŞ şi RACU MAURA. Obligă reclamanta către pârâtul Primarul Municipiului Constanța la plata sumei de 1029,97 lei, cu titlu de cheltuieli de judecată, reprezentând onorariu de avocat. Cu drept de recurs în termen de 15 zile de la comunicare. Calea de atac se depune la Tribunalul Constanța – Secția Contencios Administrativ şi Fiscal . Pronunțată, astăzi, 08.03.2021, în conformitate cu dis part 396 alin 2 C .pr.civ , prin punerea soluției la dispoziția părților prin grefa instantei.
Document: Hotarâre 375/2021 08.03.2021”

Felicia Ovanesian s-a suspendat din barou, după ce a fost numită city manager de primarul Vergil Chițac. Dezvoltatorul imobiliar a fost reprezentat de SCA Toxin, care are sediul în locuința Feliciei Ovanesian.

Dacă v-a plăcut acest articol, puteți urmări Constanța 100% pe Facebook printr-un Like mai jos:
energia residence
Constanta-financiara-sigla-jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published.