Dezvoltatorul imobiliar care a fost reprezentat de avocata Felicia Ovanesian a pierdut procesul cu Primăria Constanța

bloc strada zorelelor
Blocul de pe strada Zorelelor din Constanța

Dezvoltatorul imobiliar reprezentat de avocata Felicia Ovanesian, care a construit un bloc pe strada Zorelelor, a pierdut procesul cu Primăria Constanța.

Firma Metalica Pro Vest SRL a cerut autorizație pentru locuințe sociale, apoi a vrut să le transforme în hotel. Primăria Constanța, condusă atunci de Decebal Făgădău, s-a opus. Investitorul a apelat la serviciile avocatei Felicia Ovanesian pentru a da în judecată Primăria Constanța. Detalii puteți citi AICI.

Iată soluția, pe scurt, dată de Tribunalul Constanța:

„Tip solutie: Respinge cererea
Solutia pe scurt: Respinge excepția inadmisibilității capătului de cerere având ca obiect ANULAREA CERTIFICATULUI DE URBANISM NR 2446/16.07.2019, invocată de pârât pe cale de întâmpinare. Respinge cererea formulată de reclamanta METALICA PRO VEST SRL, în contradictoriu cu pârâtul PRIMARUL MUNICIPIULUI CONSTANŢA, ca nefondată. Admite cererea de intervenție accesorie formulată intervenienții RACU IANUŞ şi RACU MAURA. Obligă reclamanta către pârâtul Primarul Municipiului Constanța la plata sumei de 1029,97 lei, cu titlu de cheltuieli de judecată, reprezentând onorariu de avocat. Cu drept de recurs în termen de 15 zile de la comunicare. Calea de atac se depune la Tribunalul Constanța – Secția Contencios Administrativ şi Fiscal . Pronunțată, astăzi, 08.03.2021, în conformitate cu dis part 396 alin 2 C .pr.civ , prin punerea soluției la dispoziția părților prin grefa instantei.
Document: Hotarâre 375/2021 08.03.2021”

Felicia Ovanesian s-a suspendat din barou, după ce a fost numită city manager de primarul Vergil Chițac. Dezvoltatorul imobiliar a fost reprezentat de SCA Toxin, care are sediul în locuința Feliciei Ovanesian.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Incidența în municipiul Constanța a crescut din nou. Se întrunește CJSU

mie mart. 10 , 2021
Incidența în municipiul Constanța a crescut din nou și a ajuns la 3,20 cazuri la mia de locuitori (996 de cazuri active). În Județul Constanța, incidența a crescut până la 2,08 (1600 cazuri active). Ședința extraordinara a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență se desfășoară în sistem electronic, astăzi, în […]
coronavirus (3)

V-ar putea interesa și: