Dezvoltatorul imobiliar Simon Maurer spune că are antidotul pentru Covid-19 și că a inventat un baton care ar putea eradica foametea în lume

Simon Maurer
Simon Maurer, în timpul unui interviu realizat într-unul din apartamentele pe care le-a construit în Brașov (foto: Cristian Hagi, 2018)

Omul de afaceri Simon Maurer, care construiește blocuri în mai multe localități din România, spune că are medicamentul pentru coronavirus. Într-un interviu acordat televiziunii A7 și publicat pe 7 mai, acesta afirmă că a investit peste trei milioane de euro în dezvoltarea medicală.

„Avem niște lucruri care au fost prezentate și la Davos și în Finlanda. Specialiștii sunt incredibil de încântați de ceea ce avem. Noi susținem că aveam fără nicio probleme și antidotul pentru acest virus. Am trimis si la președintei și la Guvern din păcate, până acum nu am avut nicio reacție. Probabil sunt prea ocupați cu tot ce se întâmpla. Eu sper totuși ca Dumnezeu ne va ajuta ca să demonstrăm totuși că avem acest vaccin, care nu are legătură cu niciun vaccin chimic, are legătură cu ceva biologic și eu mă rog la Dumnezeu să ne ajute.”

Simon Maruer a afirmat că, dacă s-ar vrea, în 6 săptămâni am avea medicamentul împotriva acestui virusul, care nu numai că a distrus oameni și vieți, a distrus  și destine.

Mai spune că are nevoie de ajutor de la Guvern pentru a-i aduce virusul propriu-zis.

„Noi am apelat ca să ne aducă doar virusul, ca noi să demonstrăm că avem medicamentul împotriva acestui virus. Doar atât. Eu nu mai am bani acum să investesc și mai mult, să aduc 800.000 de euro ca să aduc un si virusul pe care un guvern poate să îl aducă gratis. Acum s-ar putea să se semneze totuși un protocol și mă rog la Dumnezeu. Sunt convins că vom putea să-l izolăm, pentru că acest virus este mult mai slab ca alte virusuri care au fost.”, a declarat acesta.

Maurer mai spune că soluția nu pentru Covid-19 nu este vaccinul, intrând astfel în dezacord cu majoritate medicilor de specialitate din lume.

„Orice vaccin ar ieși acum noi nu știm ce urmări are peste câțiva ani pentru că nu au timp să-l testeze. Asta e tragedia. Degeaba îmi vine acum cu un vaccin. Ce se va întâmpla peste câțiva ani de zile? Pentru partea chimică, în mod normal trebuie să testezi 10 – 12 ani. Noi nu avem nevoie de chestia asta, pentru că nu are urmări.”, a mai spus.

Simon Maurer a mai afirmat că pandemia nu a făcut mai multe victime.

„Eu sunt convins, dacă se va trage linia după pandemia asta, nu cred că au murit mai mulți anul acesta ca anii anteriori.”

Simon Maurer a menționat și că a inventat un baton proteic ce poate salva lumea de foamete.

„Noi nu am investit pentru un virus. Asta e o chestie colaterală. Noi am investit în medicină pentru că avem o gamă diversă pentru mai multe boli. În câteva zile o să ieșim pe piață cu un baton proteic care este de 4 ori ca orice baton proteic care există în momentul ăsta pe piața mondială. Mai mult, un singur baton proteic ar salva orice viață de pe planeta asta care moare de foame. Un singur baton care costă un euro și ceva. Nu ar mai muri nimeni de foame. Voia LUI să se întâmple și așteptăm cu nerăbdare care sunt căile LUI și când se va implementa.”

Simon Maurer la A7TV

Pe plan mondial circa 120 de proiecte de vaccinuri anti-COVID-19, din care opt au ajuns în faza studiilor clinice, potrivit unor date publicate de London School of Hygiene & Tropical Medicine, relatează AFP, citată de Agerpres. Această reputată şcoală de medicină din Marea Britanie a numărat aproape 120 de proiecte diferite de vaccinuri împotriva maladiei cauzate de coronavirusul SARS-CoV-2, din care 110 se află într-un stadiu de dezvoltare pre-clinic. Opt proiecte au ajuns în stadiul studiilor clinice de fază 1, fiind realizate pe pacienţi umani. Dintre ele, un proiect chinez, coordonat de compania CanSino, cotată la Bursa din Hong Kong, a ajuns într-un stadiu şi mai avansat, cel al studiilor clinice de fază 2 şi de fază 3.

A7TV este o televiziune deținută de SC Vision Broadcast SRL (Braşov). Acționarii societății sunt Maurer Nicoleta – 50% și Creța Marius Nelu –50% potrivit CNA. Maurer Nicoleta este soția lui Simon Maurer, iar Creța Marius Nelu este administratorul SC Maurer Imobiliare SA. Investiția este susținută de Maurer Imobiliare SA cu aport capital. Maurer Imobiliare SA are ca acționari pe Simon Andreas Maurer, cu 67%, și Dimbath Petra, cu 33%. Compania a avut în anul 2018 o cifră de afaceri de 103.900.193 lei și un profit de 12.729.411 lei, potrivit Confidas.ro.


Dacă v-a plăcut acest articol, puteți urmări Constanța 100% pe Facebook printr-un Like mai jos:
energia residence
Constanta-financiara-sigla-jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published.