Din 1 mai se plătește, din nou, parcare în Mamaia. 94 de lei pe zi

Începând de azi, 1 mai, Primăria Constanța taxează din nou parcarea în stațiunea cu 4 lei pe oră, 24 de ore din 24. Se oferă gratuitate numai pentru primele 30 de minute (trebuie să trimiteți SMS sau să vă înregistrați în aplicația de parcare, Constanța Parking, disponibilă pe Android și iOS).

Anul acesta au fost montate și parcometre în următoarele locații: zona Pescărie, zona Aqua Magic, zona Hotel Aurora, Promenada 1 – zona Restaurant Azur, Promenada 1 – zona Hotel Golden Palace/Sulina, Promenada 1- zona Hotel Ovidiu, zona Hotel Hefaistos / Melody, zona Belagio/Cazino, zona Cazino Hotel Scapino Junior, Promenada 2 – zona Castel, Promenada 2 – zona Hotel Tomis, zona Pasarela Hotel Rex prevăzut cu modul de detecție a gradului de poluare.

Așadar, cine vrea să-și lase autoturismul pe unul din locurile puse la dispoziție de primărie va plăti 94 de lei pentru 24 de ore.

Dacă mai puneți câțiva lei găsiți o cameră la hotel în centrul stațiunii.

Hotelul Marie, de pildă, de trei stele, aflat la 1 minut pe jos față de plajă, are camere pentru două persoane care încep de la 113 lei pe noapte (pentru noaptea dintre 2 și 3 mai 2022). Găsiți multe alte oferte în jurul a 120 de lei.

Primăria taxează parcarea din Mamaia în perioada 1 mai – 15 septembrie.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Grecia renunţă la certificatul verde pe durata sezonului estival

Sun May 1 , 2022
Autorităţile din Grecia au anunţat că renunţă la certificatul verde pe durata sezonului estival. Ce care călătoresc în Grecia nu mai trebuie să prezinte documente care atestă vaccinarea, testarea sau trecerea prin boală. Potrivit unui informări postate pe grupul Forum Grecia, se modifică condiţiile de intrare în Grecia.  Informația este publicată […]