Din categoria „Parchez ca un bou”. Ce a făcut Polița Locală Constanța

Concret, polițiștii locali cu atribuții în domeniul circulației pe drumurile publice din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța au desfășurat săptămâna trecută o acțiune pentru depistarea și sancționarea conducătorilor auto care nu respectă prevederile legale în zonele și locurile în care este interzisă oprirea/staționarea voluntară.

În doar 3 zile, polițiștii locali au aplicat 167 sancțiuni contravenționale în valoare de 46.980 lei pentru opriri și staționări neregulamentare. De asemenea, au fost aplicate 339 de puncte de penalizare și, ca urmare a staționării neregulamentare, au fost ridicate de pe partea carosabilă a drumului public 17 autovehicule.

Polițiștii locali desfășoară în mod constant astfel de acțiuni pentru asigurarea fluenței pe drumurile publice, pentru desfășurarea în siguranță a circulației rutiere, precum și pentru ocrotirea vieții și a sănătății participanților la trafic.

Încă o dată, Poliția Locală Constanța atrage atenția asupra importanței respectării regulilor de circulație.

„Le mulțumim tuturor celor care ne-au semnalat problemele întâlnite și îi rugăm să facă în continuare acest lucru la numărul de telefon: 0241.484.205- Dispecerat- Direcția Generală Poliția Locală.”, spun reprezentanții Primăriei Constanța.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Coronavirus în România: 5.801 teste, 1.313 cazuri

Mon Feb 1 , 2021
În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 1.313 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv. Distribuția pe județe a cazurilor per total și a […]
incidenta-1-februarie