Din cauza pandemiei, moș Crăciun nu mai vine la SLN. Cadourile vor ajunge totuși la copii

sln craciun

Ca urmare a restricțiilor impuse de pandemia Covid-19 pe care o traversăm cu toții, moș Crăciun nu va mai ajunge, în acest an, la Sindicatul Liber al Navigatorilor.

„Având în vedere că SLN rămâne fidel principiilor sale și dorinței de a bucura copiii membrilor de sindicat cu traditionalul Dar de Crăciun, anul acesta vom recurge la programarea ridicării acestuia”, a anunțat președintele SLN, Adrian Mihălcioiu.

Programarea are doi pași.

Pasul 1.

În perioada 16-22 noiembrie 2020 puteți solicita programarea în vederea ridicării pachetului de Craciun, trimițând mesaj text la numerele de telefon (disponibile numai pentru aplicația what-up)   0743 755 705  ,  0744 147025  sau adresa de e-mail Craciun@sln.org.ro   cu urmatoarele date: compania, numele și prenumele, funcția, numărul de copii și anul nașterii, numărul de telefon al navigatorului.

Pasul 2.

Veți primi pe WhatsApp un mesaj cu programarea ridicării pachetului, adică locul, data și ora stabilită, precum și un indicativ (indicativul trebuie prezentat obligatoriu la ridicarea pachetului).

De asemenea, se va anula serbarea de Crăciun, iar pachetele se vor ridica doar prin programare pentru a evita așteptarea, aglomerarea și riscul de infectare.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Primarul din Năvodari și soția sa sunt bolnavi de Covid-19

vin nov. 13 , 2020
Primarul din Năvodari, Florin Chelaru, a anunțat public faptul că și el, și soția sa sunt bolnavi de Covid-19. „Atât eu, cât și soția mea am fost confirmați pozitiv cu COVID19. Suntem într-o stare bună, nu prezentăm simptome deosebite de boală și ne-am autoizolat la domiciliu încă de ieri dimineață […]
florin chelaru

V-ar putea interesa și: