Din cauza pandemiei, moș Crăciun nu mai vine la SLN. Cadourile vor ajunge totuși la copii

sln craciun

Ca urmare a restricțiilor impuse de pandemia Covid-19 pe care o traversăm cu toții, moș Crăciun nu va mai ajunge, în acest an, la Sindicatul Liber al Navigatorilor.

„Având în vedere că SLN rămâne fidel principiilor sale și dorinței de a bucura copiii membrilor de sindicat cu traditionalul Dar de Crăciun, anul acesta vom recurge la programarea ridicării acestuia”, a anunțat președintele SLN, Adrian Mihălcioiu.

Programarea are doi pași.

Pasul 1.

În perioada 16-22 noiembrie 2020 puteți solicita programarea în vederea ridicării pachetului de Craciun, trimițând mesaj text la numerele de telefon (disponibile numai pentru aplicația what-up)   0743 755 705  ,  0744 147025  sau adresa de e-mail Craciun@sln.org.ro   cu urmatoarele date: compania, numele și prenumele, funcția, numărul de copii și anul nașterii, numărul de telefon al navigatorului.

Pasul 2.

Veți primi pe WhatsApp un mesaj cu programarea ridicării pachetului, adică locul, data și ora stabilită, precum și un indicativ (indicativul trebuie prezentat obligatoriu la ridicarea pachetului).

De asemenea, se va anula serbarea de Crăciun, iar pachetele se vor ridica doar prin programare pentru a evita așteptarea, aglomerarea și riscul de infectare.

sprijina-jurnalismul-independent
Constanta-financiara-sigla-jpg

Articole recente

Leave a Reply

Your email address will not be published.