Din iulie putem zbura pe ruta Constanța – Viena. Cât costă

wizz air constanța viena

Compania WizzAir introduce, din 2 iulie, zboruri directe Constanța – Viena și retur. De pe Aeroportul Mihail Kogălniceanu putem ajunge în capitala Austriei în mai puțin de două ore.

Vor fi două zboruri pe săptămână.

Cel mai ieftin bilet pe care l-am găsit cu plecare pr 2 iulie și retur pe 5 iulie costă 133 de lei. Orele de zbor nu sunt rele, dar nici cele mai bune. Veți ajunge în Viena la 21.35, iar zborul de întoarcere este programat la 17.20.

La acești bani beneficiați de bagaj de mână (atenție, dimensiunile sunt de 40 x 30 x 20 cm) și de check-in online cu două ore înainte. Nu mai erau însă decât două bilete disponibile, potrivit site-ului companiei.

Pentru 289 de lei, aveți mai multe beneficii, de la bagaj de cală, la îmbarcare prioritară și selectarea locului în avion.

Austria face parte din țările exceptate de la aplicarea măsurilor de carantină/ izolare.

Începând cu luna iulie, Tarom va introduce dinspre Constanța spre Cluj, Timișoara și Oradea. Orarul de zbor îl găsiți AICI.

Cât costă un zbor din Constanța spre Cluj, Timișoara sau Oradea și cât costă drumul cu mașina

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

S.O.S. de Ziua Internațională a Navigatorului

Wed Jun 24 , 2020
Cu ocazia celei de a 10-a aniversari a Zilei Internationale a Navigatorului , Sindicatul Liber al Navigatorilor impreuna cu Federatia Nationala a Sindicatelor Portuare organizeaza o campanie de atragere a atentiei față de blocajul schimburilor de echipaje, a imposibilitatii navigatorilor de a reveni acasa sau a merge la lucru in […]
adrian mihalcioiu