Dintr-un imobil de 58 de apartamente, numai 3 persoane au grijă de spațiul din fața blocului

Un constănțean ne-a trimis câteva fotografii făcute în fața blocului în care locuiește. Un bloc de 58 de apartamente, cu zeci de locatari, din care numai 3 au grjă de spațiul din față: un chiraș, un proprietar și administratorul.

„Aș dori sa va trimit niște poze cum se face curățenie în fata blocului și amenajarea spațiului din fata blocului! Făcute de mine, care sunt chiriaș, cu mult ajutor din partea administratorului si a unui singur locatar, din atâția care locuiesc în acest bloc cu 58 de apartamente!”, ne-a spus Eugen Conciu.

Acesta spune că, dacă nu ar fi făcut curat, bălăriile ar fi fost de aproape 2 metri.

„E încă în curs de amenajare. Mai am de pus un gard viu frumos ca să închid o latură.”, ne-a dezvăluit.

Blocul cu pricina se află pe strada Baba Novac. Este unul din imobilele construite pe vremea lui Radu Mazăre, așa-numitele locuințe pentru tineri.

Puteți urmări știrile Constanța 100% și pe Google News.

energia residence
sprijina-jurnalismul-independent

2 comentarii

  • Corect este sa se faca o sedinta cu membrii asociatiei.Acolo se hotaraste cum se amenajeaza spatiul din jurul blocului .Sunt oameni care nu au timp , nu pot sau nu vor sa iasa la “gradinarit”.Dar pot plati pentru astfel de servicii . Asa cum serviciile se curatenie de pe casa scarii se platesc.

  • Un admirator

    Seamănă extrem de mult cu sloganurile și îndemnurile la muncă patriotică de pe vremea lui Ceașcă. Mai aveți de montat un panou cu fruntașii din bloc!

Leave a Reply

Your email address will not be published.