Dintr-un imobil de 58 de apartamente, numai 3 persoane au grijă de spațiul din fața blocului

Un constănțean ne-a trimis câteva fotografii făcute în fața blocului în care locuiește. Un bloc de 58 de apartamente, cu zeci de locatari, din care numai 3 au grjă de spațiul din față: un chiraș, un proprietar și administratorul.

„Aș dori sa va trimit niște poze cum se face curățenie în fata blocului și amenajarea spațiului din fata blocului! Făcute de mine, care sunt chiriaș, cu mult ajutor din partea administratorului si a unui singur locatar, din atâția care locuiesc în acest bloc cu 58 de apartamente!”, ne-a spus Eugen Conciu.

Acesta spune că, dacă nu ar fi făcut curat, bălăriile ar fi fost de aproape 2 metri.

„E încă în curs de amenajare. Mai am de pus un gard viu frumos ca să închid o latură.”, ne-a dezvăluit.

Blocul cu pricina se află pe strada Baba Novac. Este unul din imobilele construite pe vremea lui Radu Mazăre, așa-numitele locuințe pentru tineri.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

2 comentarii la “Dintr-un imobil de 58 de apartamente, numai 3 persoane au grijă de spațiul din fața blocului

  1. Corect este sa se faca o sedinta cu membrii asociatiei.Acolo se hotaraste cum se amenajeaza spatiul din jurul blocului .Sunt oameni care nu au timp , nu pot sau nu vor sa iasa la „gradinarit”.Dar pot plati pentru astfel de servicii . Asa cum serviciile se curatenie de pe casa scarii se platesc.

  2. Seamănă extrem de mult cu sloganurile și îndemnurile la muncă patriotică de pe vremea lui Ceașcă. Mai aveți de montat un panou cu fruntașii din bloc!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

DAPYX se apropie de start. Programul complet. „La Medgidia, eroii nu mor niciodată!”

vin sept. 3 , 2021
Primăria municipiului Medgidia organizează în perioada 09 – 12 septembrie 2021, pe Stadionul Municipal ”Iftimie Ilisei”, cea de-a patra ediție a Festivalului de Jocuri și Reconstituiri Istorice – DAPYX, Medgidia 2021. Evenimentul devenit deja tradiție,  care a câștigat notorietate la nivel național, se desfășoară sub sloganul „La Medgidia, eroii nu […]

V-ar putea interesa și: