Direcția Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor acceptă plata online

Începând din această lună, serviciile oferite prin Direcția Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV) pot fi plătite online, cu cardul, în momentul în care se face programarea, pe website-ul instituției.

Cei care optează pentru această variantă trebuie să ştie că nu este necesară listarea dovezii de plată, pentru că datele necesare sunt prezente în sistem.

Mai jos puteți găsi un clip în care sunt explicați toți paşii programării online, dar şi plății cu cardul.

Citește și: Schimbarea permisului auto. Tot ce trebuie să știți


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Percheziții în Mangalia şi Medgidia, într-un dosar legat de falsificarea diplomelor de bacalaureat, a unor certificate de calificare profesională şi de absolvire cu diferite specializări

joi dec. 10 , 2020
Procurorii constănţeni au efectuat mai multe percheziții în Mangalia şi Medgidia, într-un dosar legat de falsificarea diplomelor de bacalaureat, a unor certificate de calificare profesională şi de absolvire cu diferite specializări. Anchetatorii au ridicat peste 30 de asemenea documente. Diplomele au fost folosite și în afara României. Parchetul de pe […]
politist mascat

V-ar putea interesa și: