Direcția Sanitar Veterinară a amendat doi agenți comerciali pentru mâncare depozitată necorespunzător. Numele lor este secret

dsvInspectorii sanitari veterinari şi pentru siguranţa alimentelor care activează în cadrul Comandamentului Sezon Estival 2017, au continuat şi duminică, 09.07.2017, seria controalelor în unităţile localizate în cele 7 zone de interes turistic: Năvodari, Mamaia Nord, Mamaia Centru, Mamaia Sud, Eforie, Costineşti şi Mangalia.

Astfel, au fost verificate 23 de unități, iar la două dintre acestea s-au constatat neconformităţi cu privire la depozitarea necorespunzătoare a produselor alimentare, motiv pentru care au fost sancționate contravențional cu amenzi în valoare de 4.000 de lei.

Reprezentanții DSV nu au făcut public numele societăților amendate. De mulți ani, refuză să facă acest lucru, spunând că norme europene i-ar împiedica, în ciuda faptului că turiștii și constănțenii au dreptul să știe dacă restaurantele în care mănâncă respectă normele minime de igienă.

Spre deosebire de DVS, Protecția Consumatorilor oferă numele firmelor găsite cu nereguli.

Reamintim că unităţile aflate pe litoral sunt supravegheate şi verificate permanent de către inspectorii sanitari veterinari din cadrul Comandamentului Sezon Estival 2017.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Peste 1.200 de pacienți au ajuns la urgența Spitalului Județean Constanța, la sfârșitul săptămânii

lun iul. 10 , 2017
1209 pacienţi au ajuns la UPU în acest weekend iar în urma investigațiilor de specialitate, 286 au fost internaţi. Cele mai multe persoane au fost preluate de medicii de la Cabinetul UPU Interne, 491. Dintre acestea, 107 au fost internate. Tot în ultimele 72 ore au ajuns la UPU 318 […]
Spitalul Județean Constanța

V-ar putea interesa și: