Director nou la Liceul Tehnologic „Virgil Madgearu”

Prof. Aurelia Năstase
Prof. Aurelia Năstase (foto: Facebook)

Începând cu data de 27 octombrie 2017, conducerea interimară a Liceului Tehnologic „Virgil Madgearu” este asigurată, până la organizarea concursului, dar nu mai târziu de sfârșitul anului școlar, de Năstase Aurelia, profesor economist.

Consiliul de administrație al Inspectoratului Școlar Județean Constanța, întrunit astăzi, 26 octombrie 2017, și-a dat avizul pentru numirea prin detașare în interesul învățământului în funcția de director a profesoarei Năstase Aurelia, aceasta fiind propunerea majorității membrilor Consiliului profesoral al Liceului Tehnologic „V. Madgearu”.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Aeroportul Kogălniceanu a finalizat o investiție de peste 100 milioane lei

vin oct. 27 , 2017
S.N.„Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu-Constanța”-S.A. a finalizat proiectului „Reabilitare platforme de staţionare aeronave incintă aeroport”, realizat cu fonduri europene. Proiectul a început în mai 2012, s-a terminat în august 2015, iar perioada de notificare a defecțiunilor a fost septembrie 2015 – septembrie 2017 Valoare totală proiect a fost de 103.214.231,12 lei. […]
aeroport kogalniceanu, blue air

V-ar putea interesa și: