Directorul Confort Urban câștigă mai mult decât primarul Constanței

confort urban
Angajați Confort Urban la muncă

Societatea Comercială „Confort Urban” SRL Constanța, care este în subordinea Consiliului Local al Municipiului Constanța, își plătește bine angajații.

Firma se ocupă cu asfaltări, dar și cu încasarea banilor pentru o parte din parcările cu plată din Constanța și cu ridicarea autoturismelor parcate neregulamentar.

Directorul firmei, Andrei Florian Constantin, a avut în 2021 o indemnizație brută lunară de 20.708 lei, așadar aproape 250.000 de lei pe tot parcursul anului.

Directorul adjunct, Bică Alexandru Ștefan, a avut 12.000 de lei lunar, iar Mărgărit Brîndușa Mădălina, director financiar, 14.702 lei.

Directorii au contracte de mandat, în care este specificat că, în cazul în care sunt revocate „fără justă cauză”, societatea este obligată să le plătească daune interese în cuantumul indemnizației brute lunare pentru perioada rămasă până la expirarea contractului.

Membrii consiliului de administrație au primit o indemnizație burtă lunară de 3.826 de lei. O parte dintre ei au fost numiți de primarul Vergil Chițac, inclusiv Marcela Frigioiu, directoare în Primăria Constanța încă de pe vremea lui Radu Mazăre.

Sursă foto: Primăria Constanța

Confort Urban SRL a încheiat anul 2021 cu o cifră de afaceri de 49,77 milioane de lei (în scădere față de 2020), un profit de 3,87 milioane de lei, dar și cu datorii totale de 77,44 milioane lei.

Majoritatea cifrei de afaceri, adică 47,21 milioane lei, a provenit de la tranzacții cu Primăria Constanța.

În martie 2022, primarul Constanței a avut o indemnizație lunară de 18.720 de lei.

V-ar putea interesa și:

Zen ResidenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

ISJ a lansat broșura de admitere în învățământul liceal și profesional pentru anul școlar 2022 - 2023

Tue May 24 , 2022
Inspectoratul Școlar Județean a lansat broșura de admitere în învățământul liceal și profesional pentru anul școlar 2022 – 2023. Documentul conține toate informațiile pe care trebuie să le știe elevii și părinții, dar și profesorii. Îl puteți vizualiza dacă dați click AICI. Puteți urmări știrile Constanța 100% și pe Google […]
top-licee-constanta