Directorul Portului Constanța duce acasă cu 64% mai mulți bani decât președintele României

Florin Goidea

Consiliul de Administrație al Companiei Naționale Administrația Porturilor Maritime Constanța a decis schimbarea directorului general. Florin Vizan, prosper om de afaceri, vine în locul lui Florin Goidea, care ocupă funcția de circa doi ani.

Venitul directorului general, oricare ar fi numele său, este consistent. Mai mare decât cel a președintelui României.

Potrivit declarației de avere completată de Florin Goidea la finele lunii aprilie 2022, venitul anual încasat de la Administrația Porturilor anul trecut s-a ridicat la 279.647 de lei, echivalentul a peste 56.000 de euro, la cursul actual, adică peste 4.700 de euro pe lună.

Președintele României, Klaus Iohannis, a avut, în anul 2021, o indemnizație de 179.507 lei, ceea ce înseamnă aproape 15.000 de lei pe lună.

Așadar, directorul portului câștigă cu 64% mai mult decât președintele Klaus Iohannis, în condițiile în care APMC.

Ministrul Transporturilor a fost aspru atacat de un prieten de-al lui Florin Goidea, fost coleg de partid cu el și fost parlamentar, Robert Turcescu. Ambii au fost în PMP. Turcescu l-a numit pe Grindeanu nici mai mult nici mai puțin decât „căcănar”.

Goidea a mai avut în 2021 venituri de 5.109 lei, reprezentând dividendele de la Accounting and Payroll Business SRL.

Vă recomandăm și:

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Clienți evacuați din City Mall Constanța. Amenințare cu bombă! Intervin poliția, jandarmii și pompierii

Sun Aug 14 , 2022
Completare ora 19.00. Alarma cu bombă la City Mall a fost falsă. Bărbatul care a sunat are probleme psihice Mai multe echipaje ale Poliției, Jandarmilor și Pompierilor au ajuns duminică după amiază în fața City Mall Constanța. „Intrarea în parcare este închisă”, ne-a declarat un martor. Acesta spune că oamenii […]