Doar o săptămână până la Marketing Waves

Mai este doar o săptămână până la expo-conferinta Marketing Waves. Aceasta are loc joi, 6 aprilie, la Complex Diplomatic Mamaia și se adresează în special antreprenorilor, oamenilor de marketing, proprietarilor de afaceri locale și persoanelor aflate în poziții de management.

Evenimentul este de tip full-day conference – participanții vor beneficia de 6 ore de conținut relevant livrat de profesioniști în marketing, comunicare și vânzări. Speakerii vor avea sesiuni de întrebări și răspunsuri la finalul fiecărei prezentări. Zona EXPO&networking va facilita networkingul de calitate, iar la finalul prezentărilor Domeniile Mitroi vor asigura participanților relaxarea la un pahar cu vin.

Cei 10 speakeri ai evenimentului sunt specialiști în domeniile lor, au experiență și rezultate concrete în piață, iar pasiunea le alimentează creativitatea și curajul de a inova. Aceștia sunt: Sorin Drăghici – Managing Partner & Business Developer DWF, Daniel Ene – Chief Marketing Officer & Partner Limitless Agency, Cosmin Dărăban – co-fondator & CEO Gomag, Magda Bei – CEO Graphtec, Mihai Bocai – CEO Flaminjoy, Alexandru Curtașu – Head of Performance Marketing Gun Media, Eugen Predescu – Paid Media Managing Director DWF, Alex Cimpoca – Founder MKOR Growth, Eli Neicuț – Influencer de fapte bune și Viorel Spînu – Senior Software Developer.

În cadrul conferinței, speakerii vor aborda subiecte variate care vor acoperi mai multe canale de promovare pe care o companie le poate integra în strategia de marketing. Se va discuta despre optimizarea prezenței afacerilor locale în mediul online, optimizarea website-urilor pentru motoarele de căutare, utilizarea datelor pentru creșterea conversiilor campaniilor de email marketing, utilizarea ChatGPT și alte soluții AI pentru generare de conținut, dar și despre marketing BTL, cum ar fi participarea eficientă la târguri sau campanii de responsabilitate socială.

Biletele beneficiază de oferta early bird până pe 31 martie și sunt disponibile în varianta de acces standard la eveniment sau în varianta bleisure printr-un parteneriat cu Iaki Conference & Spa hotel Mamaia. De asemenea, există bilete speciale pentru studenții interesați de marketing și pentru ONG-uri. Fiind un eveniment care se va desfășura începând cu ora 9:00 până la ora 19:00, pauzele de cafea și prânzul sunt incluse.

Mai multe detalii pe website-ul evenimentului: https://marketing-waves.kalonevents.biz

Evenimentul este susținut de Limitless Agency, DWF, Gun Media, Graphtec, Hold Marketing, SMIS și Iaki SPA.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Opt elevi ai Liceului Teoretic „George Călinescu” Constanța s-au calificat la fazele naționale ale olimpiadelor școlare

joi mart. 30 , 2023
Liceul Teoretic ,,George Călinescu” din Constanța se poate mândri cu un număr de opt reprezentanți la aceste competiții de prestigiu, demonstrând că este un etalon de performanță în studiul disciplinelor umaniste. Astfel, vor merge să concureze cu alți elevi fruntași din toată țara: Maria-Veronica Alexandroaia – clasa a VII-a, coordonată […]

V-ar putea interesa și: