DOBROGEA TV Cum este sprijinit învățământul? Invitați: primarul din Peștera, președintele și vicepreședintele A.E.C.

Andrei Mihai Tănase, președinte A.E.C., Roxana Ioana Șerban, vicepreședinte A.E.C., Marius-Liviu Petre, primarul comunei Peștera, Cristian Hagi, moderator, în platoul Dobrogea TV
Andrei Mihai Tănase, președinte A.E.C., Roxana Ioana Șerban, vicepreședinte A.E.C., Marius-Liviu Petre, primarul comunei Peștera, Cristian Hagi, moderator, în platoul Dobrogea TV

Cum este sprijinit învățământul? Aceasta a fost tema emisiunii „Realitatea locală”, de la Dobrogea TV, din data de 14 octombrie 2019.

Au răspuns invitației Andrei Mihai Tănase, președinte Asociației Elevilor din Constanța (A.E.C.), Roxana Ioana Șerban, vicepreședinte A.E.C., și Marius-Liviu Petre, primarul comunei Peștera.

Roxana Ioana Șerban a muncit, timp de trei luni, pentru a realiza „Indexul accesului la educație al elevilor din județul Constanța”, o lucrare devenită, deja, de referință.

Primarul din Peștera a fost invitat pentru că localitatea pe care o conduce s-a clasat pe primul loc. Acesta ne-a explicat cum a reușit un salt cu adevărat spectaculos, de pe locul 35, în anii trecuți, pe 1.

Emisiunea poate fi urmărită mai jos.Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

A murit în timp ce se ducea la mormântul soției

lun oct. 14 , 2019
Un profesor pensionar a murit în timp ce se ducea la mormântul soției. Este vorba despre Aurelian Iorga, care a predat ani de zile la Școala Gimnazială nr. 30 „Gheorghe Țițeica”, de unde s-a și pensionat. Avea 74 de ani. A fost lovit mortal de o mașină în timp ce […]

V-ar putea interesa și: