DOBROGEA TV. Lupta de un deceniu a unui om de afaceri. Cazul Grigore Comănescu

Grigore Comănescu, fotografiat la cariera de piatră de la Sibioara, în primăvara lui 2017 (foto: Constanța 100%)

Grigore Comănescu este un om de afaceri care duce, de circa un deceniu, mai multe lupte în instanțe.
Acesta a vorbit, în emisiunea „Realitatea locală”, de la Dobrogea TV, despre o parte din aceste lupte, dar și despre o serie de noutăți relevante apărute în ultima perioadă în legătură cu cazul carierei de piatră de la Sibioara.
În emisiune au mai fost invitați jurnalistul Adrian Cârlescu, de la Ordinea.ro, și prefectul Constanței, Adrian Nicolaescu. Acesta din urmă a declinat invitația, argumentând că nu dorește să exprime un punct de vedere într-un dosar aflat pe rol.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Un comentariu la “DOBROGEA TV. Lupta de un deceniu a unui om de afaceri. Cazul Grigore Comănescu

  1. Un communist care nu este de accord cu retrocedarea pamantului , rusine , de unde ????

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cuptorul cu plăcinte, care i-a îngrozit ieri pe inspectorii de la Protecția Consumatorilor, funcționează bine-mersi azi

sâm iun. 24 , 2017
Cuptorul cu plăcinte din Satul de vacanță, care i-a îngrozit ieri pe inspectorii de la Protecția Consumatorilor, prin mizeria găsită și sutele de kilograme de produse depozitate insalubru, a fost redeschis astăzi. După-amiază, clienții cumpărau diverse produse. La un moment dat, spun martorii, se făcuse și coadă. Singură schimbare care […]
cuptor placinte

V-ar putea interesa și: