Dobrogea TV: Povestea sacoului albastru purtat de Mihai Lupu în campanie

Vlatko Dimov în timpul emisiunii „Realitatea locală”, la Dobrogea TV

Mihai Lupu, viitorul președinte al Consiliului Județean Constanța, a folosit în prima parte a campaniei electorale un sacou albastru, care a devenit un subiect de discuție. De ce același sacou tot timpul? De ce albastru? Ce se va întâmpla cu el?

Povestea sacoului o spune în seara aceasta, în emisiunea „Realitatea locală”, moderată de subsemnatul, la Dobrogea TV, chiar cel care a născocit-o: Vlatko Dimov, consultant de comunicare și PR, care s-a ocupat de campania liberalului.

Mihai Lupu și sacoul său albastru, în timpul campaniei electorale. Foto: Facebook/Mihai Lupu

Am analizat împreună cu el campania aceasta de la locale, atât din punct de vedere politic, dar mai ales din ce al comunicării.

Emisiunea poate fi urmărită de la ora 19.00, atât pe post, cât și live, pe pagina de internet a televiziunii (click AICI).

Mihai Lupu a fost ales în funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța.Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Scandal în Mangalia. Mohammad Murad cere anularea votului. Pericolul Covid-19

mar sept. 29 , 2020
Scandal în orașul Mangalia. Mohammad Murad, candidat independent la Primăria Mangalia, a cerut Biroului Electoral Central anularea alegerilor și reluarea votului, acuzând că scrutinul de duminică a fost viciat de mai multe evenimente. El cere analizarea situației în mod obiectiv, acuzând faptul că Mangalia a fost scena unor scandaluri chiar […]
Mohammad Murad

V-ar putea interesa și: