Dobrogea TV. Știți cum s-a născut Marea Neagră? VIDEO

Știați că Marea Neagră a fost un lac cu apă dulce, situat la 160 de kilometri de Constanța? Doctorul Adrian Bîlbă a vorbit, la Dobrogea TV, despre originea și evoluția ei.

 


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

RAJA. Avarie în Valu lui Traian

joi oct. 1 , 2015
Pentru remedierea unei avarii survenite în această după-amiază pe conducta de alimentare principală, ce pornește din Stația de Pompare Nord Valu lui Traian, SC RAJA SA Constanța a sistat furnizarea apei potabile în localitatea Valu lui Traian, în intervalul orar 15,00-20,00. Sunt afectați abonații situați pe străzile Mihai Eminescu și […]

V-ar putea interesa și: