DOBROGEA TV. Vergil Chițac, în dialog cu locuitorii Constanței

chitac

Vergil Chițac participă astăzi, de la ora 17.05, într-o emisiune în direct la Dobrogea TV.

Candidatul PNL la Primăria Constanța va vorbi despre principalele probleme pe care le-a identificat în municipiul Constanța și va oferi soluții pentru acestea.

Cei care doresc să-i adreseze întrebări sau să intre în direct o pot face la numărul de telefon 0341.402.233.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Grigore Comănescu, în luptă cu mafia. Un nou episod la B1 TV

mie apr. 6 , 2016
B1 TV s-a aplecat din nou asupra afacerilor familiei Hașotti din Constanța, în cadrul emisiunii ”Dosar de politician”. Silviu Mănăstire a vorbit de data aceasta despre cazul carierei de piatră de la Sibioara, cumpărată și deținută de către omul de afaceri Grigore Comănescu. O carieră de piatră care valorează 20 […]

V-ar putea interesa și: