Documentarul „Wild Danube”, realizat de Charlie Ottley, lansat la nivel regional

Administratorul public al județului Tulcea, Dumitru Mergeani, a participat luni, 6 decembrie, la lansarea pe plan regional a documentarului „Wild Danube”, realizat de producătorul de televiziune britanic Charlie Ottley.

Evenimentul s-a bucurat de prezența celebrului om de televiziune.

„Am ținut neapărat să vin să-l cunosc pe omul care a făcut atât de mult pentru Delta Dunării și, bineînțeles, să-i mulțumesc pentru că ne-a oferit această oportunitate fantastică de a promova Delta Dunării la nivel național, dar mai ales la nivel internațional, întrucât am înțeles că documentarul va fi difuzat și de postul britanic de televiziune BBC. 

Domnule Charlie Ottley, nu pot decât să vă mulțumesc pentru acest minunat produs de promovare, pentru ceea ce ați făcut pentru noi prin elaborarea și difuzarea acestuia: o promovare extraordinară a unui colț de rai, evident extraordinar, realizată de un profesionist și, totodată, un om extraordinar.

Proiectul acesta este unul de suflet pentru tulceni, pentru că ne reprezintă, și de aceea vă felicităm și vă suntem recunoscători pentru tot ceea ce ați realizat dând viață documentarului ”Wild Danube“, a declarat administratorul public al județului în discursul său.

Documentarul „Wild Danube” a fost difuzat la nivel național pe data de 1 decembrie, iar din luna ianuarie a anului 2022 urmează a fi prezent pe ecranele din Marea Britanie, grație postului BBC.

Puteți urmări știrile Constanța 100% și pe Google News.

energia residence
sprijina-jurnalismul-independent

Leave a Reply

Your email address will not be published.