DOCUMENTE Organigramă nouă. 808 angajați în Primăria Constanța. Cât câștigă fiecare din ei

Consilierii locali sunt chemați, peste câteva zile, să aprobe noua organigramă a Primăriei Municipiului Constanța, așa cum a fost concepută de noua administrație PNL – USR PLUS. Se remarcă faptul că primăria va avea un număr total de 808 angajați. Potrivit legii, are voie cel mult 1170.

Se remarcă faptul că pimarul Vergil Chițac renunță la două posturi de consilieri personali. Are dreptul la 6, în prezent are 4. Apar însă două posturi de consilier personali pentru viceprimari. Vor fi înființate acum, pentru Ionuț Rusu și Florin Cocargeanu. Noii consilieri vor fi plătiți cu 8.000 de lei pe lună.

Se remarcă faptul că mai multe se desființează, se comasează sau de redenumesc. De pildă, Compartimentul juridic contencios se desființează și se înființează Biroul juridic contencios. Primul avea 10 funcții, al doilea va avea 9.

În subordinea primarului apare și un nou compartiment, cel pentru personalul navigant și diaspora, care va avea în structură o funcție publică nou înființată de inspector.

Se înființează și Direcția logistică, ce va avea în componență 46 de posturi.

Consilierii vor stabili și salariile celor din primărie. De fapt, le vor confirma.

City managerul Felicia Ovanesian are un salariu de bază de 16.640 de lei, secretarul general – 14.300 de lei, arhitectul șef – 12.658 lei, directorii generali și executivi, peste 12.000 de lei.

Salariile pot fi consultate mai jos.

Vă recomandăm și: Primarul Constanței și consilierii locali au încălcat Constituția, Codul Administrativ și Noul Cod Civil

Dacă v-a plăcut acest articol, puteți urmări Constanța 100% pe Facebook printr-un Like mai jos:
Constanta-financiara-sigla-jpg
sprijina-jurnalismul-independent

Un comentariu

  • Intrebare: Sunt mai mulți angajați fata de organigrama anului trecut sau nu? Ca sa ne dam și noi seama dacă se vrea eficientă in sistem public sau tot nepotisme, pleacă ai voștri, vin ai noștri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.