DOCUMENTE Organigramă nouă. 808 angajați în Primăria Constanța. Cât câștigă fiecare din ei

Consilierii locali sunt chemați, peste câteva zile, să aprobe noua organigramă a Primăriei Municipiului Constanța, așa cum a fost concepută de noua administrație PNL – USR PLUS. Se remarcă faptul că primăria va avea un număr total de 808 angajați. Potrivit legii, are voie cel mult 1170.

Se remarcă faptul că pimarul Vergil Chițac renunță la două posturi de consilieri personali. Are dreptul la 6, în prezent are 4. Apar însă două posturi de consilier personali pentru viceprimari. Vor fi înființate acum, pentru Ionuț Rusu și Florin Cocargeanu. Noii consilieri vor fi plătiți cu 8.000 de lei pe lună.

Se remarcă faptul că mai multe se desființează, se comasează sau de redenumesc. De pildă, Compartimentul juridic contencios se desființează și se înființează Biroul juridic contencios. Primul avea 10 funcții, al doilea va avea 9.

În subordinea primarului apare și un nou compartiment, cel pentru personalul navigant și diaspora, care va avea în structură o funcție publică nou înființată de inspector.

Se înființează și Direcția logistică, ce va avea în componență 46 de posturi.

Consilierii vor stabili și salariile celor din primărie. De fapt, le vor confirma.

City managerul Felicia Ovanesian are un salariu de bază de 16.640 de lei, secretarul general – 14.300 de lei, arhitectul șef – 12.658 lei, directorii generali și executivi, peste 12.000 de lei.

Salariile pot fi consultate mai jos.

Vă recomandăm și: Primarul Constanței și consilierii locali au încălcat Constituția, Codul Administrativ și Noul Cod Civil


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

One thought on “DOCUMENTE Organigramă nouă. 808 angajați în Primăria Constanța. Cât câștigă fiecare din ei

  1. Intrebare: Sunt mai mulți angajați fata de organigrama anului trecut sau nu? Ca sa ne dam și noi seama dacă se vrea eficientă in sistem public sau tot nepotisme, pleacă ai voștri, vin ai noștri.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Rezultatele la simularea evaluării naționale 2021

sâm apr. 17 , 2021
În perioada 29 -31 martie 2021, peste 4500 de elevi constănțeni de clasa a VIII-a au susținut probele de simulare din cadrul evaluării naționale 2021, în 125 de centre de simulare stabilite la nivelul județului Constanța. Potrivit ISJ Constanța, imularea s-a desfășurat în baza prevederilor legislative care reglementează derularea examenului […]
elevi

V-ar putea interesa și: