Doi bărbați au fost reținuți pentru trafic de droguri de risc

La data de 10 februarie a.c., polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Constanța, au organizat o acțiune în urma căreia un bărbat, de 49 de ani, a fost prins, în flagrant delict, după ce ar fi vândut 1,026 kg de cannabis, contra 6.000 de euro.

Ulterior, polițiștii au pus în aplicare 3 mandate de percheziție domiciliară, în municipiul București, la locuințele utilizate de bărbatul de 49 de ani, dar și de un alt bărbat, de 26 de ani, cercetat în aceeași cauză.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, două telefoane mobile și 4.000 de lei.

Procurorul de caz a dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, a celor doi, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc.

Doi bărbați au fost reținuți pentru trafic de droguri de risc

Bărbații au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.

La activități, au participat polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București – Serviciul antidrog și jandarmii Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

Zen Residence
energia residenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Șofer din Constanța, suprins de mașina Google în timp ce scoate motorină dintr-o cisternă

Fri Feb 11 , 2022
Niciodată nu-i prea târziu. Imaginile surprinse de mașina care cartografiază și fotografiază pentru Google Street View pe un drum județean din Constanța au devenit virale pe rețelele de socializare, la 10 ani după ce au fost realizate. Un șofer e surprins cum scoate motorină din rezervorul unei cisterne, fiind foarte […]
motorina-constanta-sofer