Doi bărbați s-au înecat în Saturn și Mamaia

Imagine cu rol demonstrativ

Doi bărbați s-au înecat, la câteva minute distanță. Unul în Saturn, altul în Mamaia.

„Am fost solicitați să intervenim in Saturn la o persoana de aproximativ 60 ani, scoasă din apă de salvamari. Au intervenit la caz senilata de la punctul de prim ajutor si SMURD B. Persoana a fost evaluata medical la fața locului si transportată la Centrul de Primiri Urgență Mangalia, conștientă”, au spus reprezentanții ISU Dobrogea.

În Mamaia s-a înecat tot un bărbat, în vârstă de aproximativ 40 de ani.

„Este resuscitat in aceste momente. Intervin la caz SMURD b, SMURS c si senilata de la punctul de prim ajutor. Bărbatul a fost scos din apa de salvamari.”, au precizat cei de la ISU.Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Bază sportivă cu bazine de înot, din fonduri europene, la Mangalia

joi aug. 6 , 2020
Consiliul Local Mangalia a aprobat, recent, în cadrul unei ședințe desfășurate online, sursele de finanțare pentru proiectul de hotărâre care vizează înființarea unei baze sportive în municipiul Mangalia, cu bani europeni. Proiectul mai prevede reabilitarea infrastructurii rutiere din zona actualei Baze Sportive ”Pescăruș”. Conform datelor tehnice din proiect, pe actualul […]
baza sportiva mangalia

V-ar putea interesa și: