Doi bătrâni au fost păcăliți prin „metoda covid”. Le-au dat escrocilor 10.000 de dolari

Doi bătrâni au fost păcăliți prin „metoda covid”. I-au dai unui escroc 10.000 de dolari

Doi bărbaţi au fost identificaţi de poliţiştii constănţeni, după ce la finalul anului trecut, au determinat un bătrân de 70 de ani din Mangalia să le dea 10.000 de dolari. Unul dintre ei l-a sunat pe bătrân, spunând că e fiul său şi că are nevoie de bani pentru cumpărarea unui aparat de oxigen, fiind internat în spital, în stare gravă, din cauza COVID. Prejudiciul a fost recuperat.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a transmis, vineri, printr-un comunicat de presă, că în urma cercetărilor în cadrul unui dosar penal pentru înşelăciune, poliţiştii de la Mangalia au identificat doi bărbaţi, de 37 şi 26 de ani, bănuiţi de comiterea faptei. 

“La data de 28 decembrie 2021, una dintre persoanele în cauză ar fi contactat, pe telefonul fix, un bărbat de 70 de ani, din Mangalia, s-ar fi recomandat a fi fiul vârstnicului şi i-ar fi cerut ajutor financiar pentru achiziţionarea unui aparat de oxigen, întrucât acesta susţinea că ar internat în spital, într-o stare gravă, din cauza infectării cu virusul COVID-19”, a transmis IPJ Constanţa.

Sursa citată menţionează că bătrânul i-a înmânat unuia dintre bărbaţi 10.000 de dolari. Prejudiciul a fost recuperat pe parcursul cercetărilor.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Guvernul a decis să plafoneze, temporar, prețurile RCA

Fri Feb 18 , 2022
Ministrul Finanţelor Publice, Adrian Câciu a anunţat, vineri, că a decis, împreună cu Autoritatea de Supraveghere Financiară şi în urma dialogului cu transportatorii şi Consiliul Concurenţei, promovarea unei hotărâri de guvern pentru stabilirea de tarife de primă maxime, plafonate pentru o perioadă de 6 luni. Acesta a menţionat că are […]
masini