Doi candidați la proba de română a sesiunii speciale de Evaluare Națională

evauluare nationala

Astăzi s-a desfășurat proba specială de Evaluarea Națională, pentru elevii care, din motive medicale, nu au putut participa la prima etapă.

În județul Constanța, proba a fost susținută de doi elevi, unul din Corbu, altul din Mereni,

Mâine va avea loc proba la matematică.

Inspectorul școlar general din cadrul ISJ Constanța, Sorin Mihai, a precizat că la ea vor participa cei doi elevi de azi și că mai sunt așteptați unul din Mangalia și trei din Constanța.

„În total, mâine sunt 6 candidați, în 4 centre de examen.”, a declarat șeful ISJ.

Vă recomandăm și:

Subiectivitate incredibilă la Evaluarea Națională. 94,3% din lucrările contestate au primit altă notă


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Doi răniți în explozia de la Petromidia, transportați cu un avion militar în Germania

lun iul. 5 , 2021
O aeronavă C-27J Spartan a Forţelor Aeriene Române îi transportă luni, la un spital din Germania pe cei doi bărbaţi care au suferit arsuri în incendiul de la Rafinăria Petromidia. Misiunea a fost aprobată de ministrul apărării naţionale, Nicolae-Ionel Ciucă, în urma solicitării Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă din cadrul […]

V-ar putea interesa și: