Doi constănțeni, cercetați pentru trafic de droguri de mare risc VIDEO

Doi bărbați au fost reținuți, în cursul zilei de ieri, 24 februarie, fiind cercetați de polițiștii de combatere a criminalității organizate din Constanța și procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Constanța, pentru trafic de droguri de risc și mare risc.

La data de 24 februarie a.c., polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Constanța, au prins în flagrant delict doi bărbați, de 23 și 34 de ani, după ce ar fi vândut cocaină.

Ulterior, polițiștii au pus în aplicare 2 mandate de percheziție domiciliară, în orașul Năvodari, la locuințele uneia dintre persoanele în cauză.

În urma activităților, au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 86 de grame de cocaină, 17 kilograme de cannabis (muguri), peste 25.000 de lei, 300 de euro, 1 cântar electronic și 2 telefoane mobile.

Doi constănțeni, cercetați pentru trafic de droguri de mare risc VIDEO

Procurorul de caz a dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, a celor doi, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentați instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă, pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc.

Bărbații au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.

La activități au participat jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Tomis Constanța.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

O navă sub pavilion Republica Moldova a fost lovită de un obuz, în Marea Neagră

Fri Feb 25 , 2022
Nava comercială Spiritul Mileniului, aflată sub pavilionul Republicii Moldova, a fost lovită de către armata rusă în Marea Neagră. Informația a fost confirmată de Ministerul Apărării din Ucraina. „Agenția Navală a Republicii Moldova informează că, la data de 25.02.2022, nava MILLENIAL SPIRIT IMO (nava de tip Chemical Tanker) sub pavilionul Republicii […]