Doi frați au plecat împreună pe cealaltă lume. Unul din ei, de 20 de ani, urma să se căsătorească

Doi frați au fost găsiți fără suflare în propria baie. Cumplita tragedie care a lovit o familie din localitatea Plopeni a judeţului Suceava a marcat întreaga comunitate locală. Cei doi tineri care au fost găsiţi morţi în baia locuinţei, în seara zilei de luni, 10 ianuarie, aveau mulţi prieteni. 

Filip, în vârstă de 19 ani, muncea în Italia, iar fratele acestuia, Natanael, de 20 de ani, era manager al unui centru comercial din Suceava. 

Prietenii spun că Natanael era logodit şi urma să se căsătorească în luna martie a acestui an. Logodnica sa a aflat vestea îngrozitoare.

Cu privire la cauza morţii celor doi tineri, ei bine, autorităţile cred că ar fi vorba despre intoxicaţie cu monoxid de carbon. Rudele spun însă că nu s-a fi simţit miros de gaz de la centrala locuinţei.

„Unul era în duş, unul la chiuvetă să se bărbierească. Tatăl lor, când a intrat acolo, putea să cadă şi el, dar se pare că centrala nici măcar nu era pornită. Tatăl a venit repede în fugă la mine, i-am scos pe hol, am încercat să le fac resuscitare, dar nu mai aveau puls, deja erau morţi… în baie nu se simţea nici un miros de gaz, eu nu cred că a fost de la gaz”, a declarat un apropiat al familiei pentru presa locală.

Instalaţia de încălzire a apei din baie era conectată la o butelie pe gaz. Sistemul a fost ridicat pentru a fi expertizat. 

Sursa: Adevărul.ro

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Ce spune ministrul Sănătății despre Arbidol

Tue Jan 11 , 2022
Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a făcut azi, în Constanța, mai multe declarații despre pandemia de covid. S-a referit și la unele medicamente pe care o parte din români vor să le cumpere la liber din farmacii. Ministrul a fost întrebat unde ar putea ajunge România ca număr de cazuri de […]