Doi marocani au fost depistați de polițiștii de frontieră constănțeni pe lângă mănăstirea Dervent

În data de 18.11.2020, acţionând în baza unei informații, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Ostrov, județul Constanța, în cooperare cu polițiști din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Băneasa, au descoperit între localitatea Bugeac și Mănăstirea Dervent, două persoane de sex masculin, despre care existau suspiciuni că au intrat ilegal în România.

Persoanele în cauză au fost conduse la sediul instituției, unde s-a stabilit că cei doi bărbați sunt cetățeni Maroc, în vârstă de 28, respectiv 31 de ani.

Totodată, s-a constatat că pe numele unuia dintre cei doi era emisă o alertă de către autoritățile din Germania. De asemenea, în cadrul cercetărilor, aceștia au declarat că au intrat ilegal în ţară cu scopul de a ajunge într-un stat din vestul Europei.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, cetăţenii străini fiind preluați, conform Acordului de readmisie între România și Bulgaria, de către autoritățile de frontieră din statul vecin.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Constanța, pe locul al treilea în România în topul cazurilor noi de coronavirus

Thu Nov 19 , 2020
Județul Constanța se află pe locul al treilea în România în topul cazurilor noi de coronavirus, în ultimele 24 de ore, cu 484 de îmbolnăviri. Pe primele două sunt București și Cluj. În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 10.108 cazuri noi de […]
incidenta-19-noiembrie-2020

V-ar putea interesa și: