Doi muncitori care renovau un apartament au fost omorâți

Fotografie cu caracter demonstrativ

Doi muncitori care renovau un apartament în Bacău au fost omorâţi, luni seara, de fostul proprietar, supărat că fusese evacuat. Poliţia a deschis focul pentru a intra în apartamentul unde agresorul a ţinut cei doi bărbaţi ostatici.

Doi muncitori ţinuţi ostatici şi omorâţi de fostul proprietar al unui apartament din Bacău

Bărbatul de 68 de ani a intrat în apartamentul unde cei doi bărbaţi renovau, ei fiind angajaţi de actualul proprietar şi i-a ţinut ostatici.

Acesta i-a înjunghiat pe cei doi muncitori, supăraţi că renovau apartamentul din care fusese evacuat. Poliţiştii au intervenit în forţă şi au tras mai multe focuri de armă.

Din păcate, unul dintre muncitori era decedat. Celălalt, un bărbat de 36 de ani a fost luat în stare critică, în stop cardio respirator şi dus la spital.

„A intrat în stop, am reuşit să îl resuscităm, apoi a făcut din nou stop, s-a recurs şi la stimulare cardiacă, însă din păcate a decedat”, a spus Anca Băncescu, directorul medical al Spitalului Bacău, citat de Mediafax.

Agresorul a ajuns şi el la spital. El multiple plăgi împuşcate. Este internat la Chirurgie, în stare stabilă şi urmează ca medicii să îl ducă în sala de operaţie.

„Conducerea Poliţiei Române a dispus ca o echipă de specialişti, condusă de adjunctul inspectorului general al Poliţiei Române, chestor de poliţie Florentin Brăcea, să se deplaseze de urgenţă în judeţul Bacău, pentru a verifica modul de intervenţie la eveniment”, a transmis, luni seară, Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Potrivit sursei citate, din echipa de verificare fac parte chestor de poliţie Alexandru Scurtu, directorul S.I.A.S.-I.G.P.R. şi comisar-şef de poliţie Anton Cristian Gheorghe director adjunct al D.I.C.-I.G.P.R.

„La finalizarea verificărilor, în funcţie de rezultatul acestora, se vor dispune măsurile legale care se impun”, a mai transmis Poliţia Română

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Amendați cu 1.000 de lei pentru că au scos stâlpișori de pe trotuar

Tue Mar 2 , 2021
Doi indivizi au fost surprinși zilele trecute pe strada Mihai Viteazu din municipiul Constanța în timp ce scoteau stâlpii pentru protecția pietonilor amplasați pe domeniul public. Incidentul a fost descoperit de reprezentanții SC Confort Urban SRL, fiind solicitată intervenția Direcției Generale Poliția Locală. În urma verificărilor, indivizilor li s-a aplicat […]