Doi pietoni accidentați în Constanța, la interval de câteva minute

Doi pietoni au fost accidentați jo seară în două accidente rutiere produse în municipiul Constanța.

Primul a avut loc în jurul orei 18.22, în parcare la Cora Brătianu. Victima este conștientă.

Al doilea s-a produs în jurul orei 18.48. S-a produs în zona Doraly. Din păcate, persoana lovită de mașină este inconștientă.

Vom reveni cu informații


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Bercea Mondial, condamnat la peste 13 ani de închisoare, eliberat după 2 ani

joi mart. 10 , 2022
Interlopul Sandu Anghel, cunoscut drept Bercea Mondial, condamnat în octombrie 2020 la o pedeapsă cu închisoarea de 13 ani şi 272 de zile pentru tentativă de omor asupra unui fost viceprimar al municipiului Slatina, va fi eliberat condiţionat, potrivit unei hotărâri a Tribunalului Mehedinţi, după ce a executat circa doi […]

V-ar putea interesa și: