Doi răniți în explozia de la Petromidia, transportați cu un avion militar în Germania

O aeronavă C-27J Spartan a Forţelor Aeriene Române îi transportă luni, la un spital din Germania pe cei doi bărbaţi care au suferit arsuri în incendiul de la Rafinăria Petromidia.

Misiunea a fost aprobată de ministrul apărării naţionale, Nicolae-Ionel Ciucă, în urma solicitării Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

Aeronava a decolat din Baza 90 Transport Aerian luni, în jurul orei 11.00.

KMG International a anunţat că starea celor doi răniţi cu arsuri de la Rafinăria Petromidia, internaţi în Bucureşti, este stabilă, iar ei ar putea fi transferaţi la o clinică de specialitate din Europa, primind acordul medicilor în acest sens. KMG International a transmis duminică, printr-un comunicat de presă, că sunt depuse toate eforturile pentru transferul celor doi răniţi în străinătate. Premierul Florin Cîţu a afirmat că, cel mai probabil, transferul acestor pacienţi ar urma să fie făcut luni. „De fiecare dată trebuie să ne intereseze un singur lucru: pacientul să aibă parte de cel mai bun tratament”, a adăugat şeful Guvernului.

„Conform ultimelor evaluări făcute de medicii specialişti din Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca, starea celor doi colegi este stabilă, având arsuri pe aproximativ 35% din suprafaţa corpului. În această dimineaţă, s-a primit acordul din partea medicilor pentru transfer”, a anunţat duminică KMG International.

Sursă foto: roaf.ro

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Iată cum arată parcul promis acum 6 luni de Felicia Ovanesian. Ce înseamnă „nițică răbdare”?

Mon Jul 5 , 2021
City managerul municipiului Constanța, Felicia Ovanesian, promitea, acum 6 luni, că va construi un parc mic și nou. Nu vorbim de un nou Tăbăcărie, ci de o un petic de circa 8.000 de metri pătrați. De fapt, curtea în care funcționa Registrul Auto Român, în zona Eliberării, mutat acolo de […]
Ce atribuții și ce salariu are city managerul municipiului Constanța, Felicia Nadina Ovanesian DOCUMENT