Doi români infectați cu COVID-19 au murit în Italia

Doi cetăţeni români au murit în Italia, ca urmare a infecţiei cu COVID-19, iar, în prezent, 29 de români din străinătate au fost confirmaţi cu noul coronavirus, informează Ministerul Afacerilor Externe (MAE).

În conformitate cu informaţiile obţinute de misiunile diplomatice şi oficiile consulare ale României în străinătate, la acest moment, 29 de cetăţeni români din străinătate au fost confirmaţi ca fiind infectaţi cu COVID-19: 23 – în Italia, 2 – în Namibia, 1 – în Spania, 1 – în Luxemburg, 1 – în Irlanda şi 1 – în Tunisia”, arată MAE.

De asemenea, MAE precizează că, în total, 3 cetăţeni români au decedat ca urmare a infecţiei cu COVID-19 în Italia. Pe 14 martie, autorităţile italiene au confirmat decesul unui cetăţean român, care fusese confirmat cu COVID-19 şi care avea anumite afecţiuni medicale.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Guvernul, criticat dur. Firmele românești, în moarte clinică. Riscăm să devenim cu totul o piață de desfacere pentru străini

vin mart. 20 , 2020
După consultări care au durat mult – prea mult – Guvernul României a anunțat câteva măsuri pentru a sprijini economia. Am discutat cu mai mulți oameni de afaceri importanți care ne-au spus același lucru: măsurile anunțate sunt apă de ploaie. Sunt ajutați mai mult străinii, iar firmele românești vor muri […]
economie in scadere

V-ar putea interesa și: